AK Parti’nin Ankara’da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında gerçekleşen buluşmada, Aydın’ın ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ve önümüzdeki döneme ilişkin projeler masaya yatırıldı.
"DAHA FAZLA HİZMET"
Başkan Özlem Çerçioğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kentlerimize daha fazla hizmet götürmek için güçlü ve kararlı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
AYDIN’IN TALEPLERİ DOĞRUDAN AKTARILDI
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ise, Aydın’ın öncelikli ihtiyaçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğrudan ilettiklerini belirtti. Sarıbaş, “Devam eden yatırımlar ve önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Aydınlı hemşehrilerimize selamlarını ve muhabbetlerini iletti” ifadelerini kullandı.
"AYDIN DAHA YAŞANABİLİR OLACAK"
Sarıbaş, AK Parti belediyeciliğinin Aydın’da da kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, “Ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal projelere kadar her alanda Aydın’ımıza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışıyoruz. Hedefimiz, Aydın’ı daha güçlü ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek” dedi.





