Parti rozetini çıkardığını söyleyen Başkan Büyükyapıcı, herkesin hizmetkârı olacağını ifade etti. Kurumlarla iyi geçirerek Karacasu'ya güzel hizmetler getireceğini kaydeden Büyükyapıcı, şeffaf bir yönetim vaat etti. Belediyede olan biteni her zaman halkla paylaşacaklarını dile getiren Başkan, vatandaşların da kendilerine hesap sormasını istedi. MHP'li belediye döneminde başkan makamında asılan Cumhur İttifakı Genel Başkanlarının fotoğrafları makam odasından kaldırılırken Büyükyapıcı'nın daha önce görev yaptığı dönemlerde olduğu gibi parti rozetini dahi çıkarıp çalışma sözü vermesi iki dönemin arasındaki anlayış farkını ortaya koyan bir durum oldu.

Buyukyapici Parti Rozetini Cikardim Hepinizin Hizmetkri Olacagim 460088 E44F3F6C751Cf7C32Eff55D85848A2D5

"SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"


"Sevgili başkanımın dediği gibi Karacasu bizim hepimizin. Her zaman söylediğim bir söz var. Sizlerin kardeşi olmaktan sizlerin evladı olmaktan Karacasulu olmaktan her zaman gurur duydum ve her zaman gurur duyacağım. İyi ki varsınız, iyi ki Karacasuluyum" sözleriyle konuşmasına başlayan Büyükyapıcı, "Allah bize bu görevi biraz önce başkanımız da söylediği gibi çok güzel bir günde nasip etti. Hepimizin ramazanı, kadir gecesi, Cuması mübarek olsun. Bize ve Karacasu'yumuza hayırlı uğurlu olsun. Sevgili dostlar bu görev hiç kolay bir görev değil. Dışarıdan bakıldığı gibi değil. Başkanıma sonuna kadar katılıyorum. Gecenizi gündüzüne katıyorsunuz. Başardığınız başaramadığınız bir dünya işiniz oluyor. Ama inanın her birimiz bu görev için gecemizi gündüzümüze katıp çoluğumuzu çocuğumuzu ihmal ediyoruz. Bu sebeple benden önceki başkanlarımı yürekten kutluyor, her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum, emekleri için teşekkür ediyorum. Bizler bu seçim sürecinde son 5 yılda bazı mahallerimizin sorunlarından uzak kaldığımız için bir buçuk ay gibi dolaşarak sorunlarımızı tespit edip sizlere yapabileceklerimizi yapmak istediklerimizi sunduk. Sizlerden oy ve takdir talep ettik. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir teveccühle karşı karşıya kaldık. Yüzde 54 gibi bir oy oranı verip bizlere çok büyük bir sorumluluk yüklediniz. Layık olacağımıza söz veriyorum" dedi.

Karacasu'da korku büyük, kurumlar ilgisiz Karacasu'da korku büyük, kurumlar ilgisiz

Buyukyapici Parti Rozetini Cikardim Hepinizin Hizmetkri Olacagim 460088 B0Ba9D16E679A3588Af17Ad4B494Cd7C

"KARACASU'YU GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"


Sözlerini sürdüren Büyükyapıcı, "Bir gerçeği de sizlerle paylaşmak isterim. Afaki miktarlarda borçlardan bahsedildi. Yüreklerim hoplamıştı. Başkanımın konuşmalarını dinleyince biraz daha rahatladım. Başkanım son konuşmasında kahvede 9 milyonluk bir borçtan bahsedince ben de içim rahatlayıp 9 milyon da az değil belki ama bu kadar olur 6 ay bir sene içinde bunları ben hallederim hiç borçsuz çil çil çok güzel bir Karacasu Belediyesi yaşatacağıma sizlere söz veriyorum demiştim. Hele bu rakamları duyduktan sonra yine de söz veriyorum. Karacasu'yu çok güzel günler bekliyor dostlar. Hiç endişeniz olmasın. Sizlere şunun sözünü verebilirim ki her gün kapım açık olduğu kadar hesaplarım meclis toplantılarım da sizlere açık olacak. Ne borcumuz var, ne alacağımız var. Neler yapıyoruz hepiniz bileceksiniz. Sormakla da yükümlüsünüz dostlar. Sizler Karacasulusunuz. Bunu sormak sizin hakkınız, cevap vermek de bizim görevimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Buyukyapici Parti Rozetini Cikardim Hepinizin Hizmetkri Olacagim 460088 91398A755Fadcb559C0Adda8630Da85F

"HER KURUMLA İYİ GEÇİNECEĞİZ, GÜZEL HİZMETLER GETİRECEĞİZ"


Erikmen'in sözlerine atıf yapan Büyükyapıcı, "Şu kadarını söyleyebilirim ki el ele verip beraber çalışma vaadini duyunca çok rahatladım. Bizler başkanımın da söylediği gibi kurumlarla iyi geçinmek onlardan birşeyler koparmak memleketimiz için birşeyler yapmak zorundayız. Hiçbir belediye başkanı hiçbir zaman cebinden birşeyler harcayıp birşeyler yapmaz. İlle de kamu kurumlarından birşeyler koparmak zorundadır. Alt yapı yapacaksak Büyükşehirden koparacağız. Büyükşehirden su gelecekse suyu getireceğiz. Yol yapılacaksa yolu yapacağız. Tarihi evler restore edilecekse Valiliğe gideceğiz. Ormana gidilecekse ormana gideceğiz. Ama ben size şimdiden şunun sözünü veriyorum. Rozetimi çıkarıp hepinizin hizmetkârı olacağım. Söz veriyorum. Şimdiden her partili arkadaşıma AK Partili, MHP'li eşit davranacağıma ve onlarla birlikte el ele kol kola gidip her hizmet için adeta dileneceğime şimdiden söz veriyorum. Karacasu bizim, hepimizin. Sağ olun, var olun dostlar. Bu güzel topluluğa ve bu güzel oyları için tüm Karacasu'ya yürekten teşekkür ediyor, Özlem başkanıma da şimdide başlayana katkıları için yürekten teşekkür ediyorum. Kurumlarla güzel geçineceğime bir olup kardeş olup Karacasu en güzel hizmetleri getireceğime söz veriyorum. İyi ki varsınız sağ olun. Var olun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: ÖZGÜR DEDEOLUK