Başkan Öndeş’in talimatı ile kadınlara özel kafe hizmete açıldı. Kadınlar, sadece hemcinslerinin girebileceği kafede gün boyunca güzel vakit geçirip, günlerini, doğum günü kutlamalarını ve benzeri etkinliklerini de yapabilecek. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, kadınlardan gelen kafe talebine duyarsız kalmadı. Başkan Öndeş’in talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir açılışa imza attı. Camikebir Mahallesi, 7 Eylül Sokak üzerinde sadece kadınlara özel hizmet vermesi amacıyla ‘Komşu Kafe’ ismiyle bir kafe açıldı. “Komşu’dayız” sloganının kullanıldığı kafeye erkekler giremeyecek. Menüsünde meşrubatların ve tatlıların yer aldığı kafede kadınlar, hemcinsleri ile gün boyunca güzel vakit geçirebilecek. Kadınlar, kafede günlerini, doğum günü kutlamalarını ve benzeri etkinliklerini de yapabilecek. Çalışanların da kadın olduğu kafede, okey, tavla ve benzeri oyunlar da yer aldı.

Bu Kafeye Erkekler Giremeyecek 452200 76F117Db25Ae8E6F29F339A3Bf7D4Ed0

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANI HAZIRLANDI

Kadınlar kafede arkadaşları ile sohbet edip, güzel vakit geçirirken, çocukları veya torunları da oyun parkurunda eğlenecek.

BAŞKAN ÖNDEŞ'E TEŞEKKÜR

Kısa sürede kadınların buluşma adresi olması beklenen kafenin ilk müşterilerinden Nuran Aydın, “Komşu Kafe gerçekten çok güzel olmuş. Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’ten kadınlara özel kafe açmasını talep ettik. Sağ olsun o da bizi kırmadı. Hizmete giren kafeden çok memnunuz, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu kafe, kadınların rahat nefes alabileceği bir yer olmuş. Burada okey oynayabiliriz, günlerimizi yapabiliriz. Tüm kadınlarımıza, buraya gelmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Bu Kafeye Erkekler Giremeyecek 452200 B79B6C862A7F22B9360Dc88D2393E398

Kaynak: EMRAH DİNÇER