Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 20 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 20 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi
Aydın’ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Makam odasında meclis üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerin katılımı ile toplantı düzenledi. Toplantıda Başkan Kaya, belediyenin esnafa olan tüm borcunu kapattıklarını söyledi.

“SIFIR BORÇLA SEÇİME GİDECEĞİZ”

Göreve geldiklerinde zor durumda olan bir belediye aldıklarını kaydeden Başkan Kaya, “Kamu dahil toplam 36-38 milyon liralık borcumuz vardı. Çok çalıştık ve tasarruf yaptık. İşçi ve memur borcunu bitirdim. Bugün de belediyenin İncirliova esnafına olan bütün borcunu sıfırlayacağız. Belediyemizin, esnafa yaklaşık 6 milyon olan borcunu kapattık. Geriye kalan çok bir borcumuz yok. Kamuya 31 milyon lira borcumuz var. Bir yerimiz var, eğer onu devredebilirsek sıfır borçla seçime gideceğiz.” dedi.

“İNCİRLİOVA, İNCİRLİOVA OLACAK”

Göreve geldikten sonra esnaftan alışveriş yapmanın zor olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Çünkü borçtan dolayı kimse mal vermiyordu. Biz de tasarruflarla belediyenin önünü açtık. Herkesten malımızı aldık. Hiçbir esnafımız, bizi mağdur etmiyordu. Herkesin borcunu düzenli bir şekilde yatırdık.” diye konuştu. Seçime kazanacağı dair olan inancını dile getiren Kaya, “Yeniden belediye başkanı olursam, hükümetimizin desteğiyle İncirliova, İncirliova olacak. Allah nasip ederse Büyükşehir’i de alacağız. Mustafa beyle beraber devletin yatırımlarını akıtıp güzel bir şekilde nam-ı değer güzel İncirliova’yı daha güzel bir şehir yapacağız.” şeklinde konuştu.

“BENİM SEVDAM İNCİRLİOVA”

Görev süresi içerisinde borçlarını kapatmasının yanı sıra önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Başkan Kaya, “Park, düğün salonu ve halleri açtık. 140 bin metrekare yol yaptık. 120 milyon lira yatırım gerçekleştirdik. Buraya kadar iyi geldik. Bir yerden kredi almadan kendi belediyemizin geliri ve tasarruflarıyla buraya geldiğimizi vurgulamak istiyorum. Önümüzdeki dönemde de göreve yeniden gelmemiz halinde ilk olarak Sandıklı Mahallemizin kanalizasyon sorununu çözeceğiz. İlçemize, üniversiteyi getireceğiz. Meydan projemiz var. Daha güzel şeyler yapacağız. Benim sevdam İncirliova.” ifadelerini kullandı.