Kılınç son durağı Başçayır’da yürümekte zorlanırken sloganlar eşliğinde yaptığı konuşmasında, “Biz vatandaşın hizmetkarı olan, yatan değil çalışan bir belediye olacağız.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine bağımsız adaylığını koyan Rıfat Kadri Kılınç, seçim çalışmalarını yoğun destek ile sürdürüyor. Yüzlerce seveni ile mahalle mahalle gezen Rıfat kadri Kılınç, Başçayır halkıyla kucaklaştı. Mahalle meydanında Başçayırlılar tarafından meşaleler ve havai fişekler ile karşılanan Kılınç tek tek vatandaşlarla kucaklaştı. Yürümekte zorlanan Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşları selamlayıp gösterilen ilgiden folayı Başçayırlılara teşekkür etti.

‘YATAN DEĞİL, ÇALIŞAN BELEDİYE OLACAĞIZ’


Yine yeniden başkan Rıfat’ sloganları ve alkışlar eşliğinde halka hitap eden Kılınç, “Köşk’ün yetiştirdiği gerçek bir Köşklüyüm, Aslımız belli neslimiz belli. Var mı bizim neslimizde itibarsız bir insan? Sen kimsinki beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun sen önce aynaya bak, aynaya. Hani diyo ya biz satan değil kazandıran belediyeyiz diye. 58 aydır aklın nerdeydi. Seçime 2 ay kaldı, şunu yapacacam bunu yapacağım. Bu kardeşiniz dağ ova neresi varsa hepsinin yollarını açacak ve taşlarını döşeyecek. Biz yatan değil çalışan bir belediye olacağız.”

Bascayirlilar Kilinci Bagrina Basti 451523 98E54D93277C8D3E10252347B164Ff42

KÖYLERDE RUHSATLAR BEDAVA OLACAK

Büyükşehir Belediyesi’nden turizmin kalbinde yol hamlesi Büyükşehir Belediyesi’nden turizmin kalbinde yol hamlesi


“Belediyeye ne olduğu belli değil imar müdürü getirmişin. Köylüm ruhsat alacak adam elektrik, su bağlatacak. Önce şuraya şunu ver sonra buraya ver. Yok 50 bin, yok 100 bin ver. Böyle bir şey var mı? Bizim dönemimizde tüm köylerin ruhsatları bedavaydı. Gene bedava olacak. Biz bu işleri tip proje ile kendimiz yapıyorduk. Köylüm para vermeden ruhsatını alırdı. Lafla peynir gemisi yürümüyor, icraat yap sonra oy iste.” dedi.

Bascayirlilar Kilinci Bagrina Basti 451523 378369C3Ea70Cd3A06E83Ca2295028Db

‘ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN’


Başçayır’da kendisine iletilen sorunların da çözüme kavuşacağını kaydeden Rıfat Kadri Kılınç, “Başçayırmızda ihtiyaç duyulan yeni köprüyü yapacağız, yollarımıza taş döşeyeceğiz, çocuk parklarını hemen yapacağız. Büyük su deposu büyükşehrin işi ama olsun iletişim haline geçer yaptırırız. Başçayır’ın Cuma pazarı yeniden canlandırmamız lazım. Hayvan pazarını yeniden kurmamız lazım. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından Başçyaırlıların gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla uzun bir süre daha mahalleden ayrılamayan Rıfat Kadri Kılınç vatandaşlarla hasbıhal edip hayır dualarını aldı.

Bascayirlilar Kilinci Bagrina Basti 451523 5801948B50Ca7011728A246Af41F3D7B

Kaynak: EMRAH DİNÇER