Aydem Duyurdu. Kuşadası elektrik kesintisi 10-11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Kuşadası elektrik kesintisi 10-11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

MHP Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen lokma hayrına, İl Başkanı Haluk Alıcık, eski Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan ve partililer katıldı. Lokma hayrında merhum Alparslan Türkeş’in ruhuna ithafen dualar okundu. Okunan duaların ardından Başkan Alıcık ve beraberindekiler vatandaşlara lokma dağıttı.

Basbug Turkes Aydinda Anildi 459973 41A8Af9D3C5Cbccae2F0704F5486776B

“BAŞBUĞUMUZU RAHMETLE ANIYORUZ”


Başkan Alıcık, partinin kurucusu Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “
Türklüğün alemdar yüreği, Türkiye’nin ahlak yüksekliği, Türk ve Türk milletinin akıl, gönül, güven ve iman yüzü Milliyetçi Hareket Parti'mizin kurucusu Türk birliğinin hasretini çekip hayallerini kuran Merhum Başvuğumuz Alparslan Türkeş’i aziz şehitlerimizi, tarih boyunca, vatan ve millet sevdası ile can veren muhterem ecdadımızı; bu değerler uğruna hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı rahmet, minnet ve şükran hislerimle anıyorum. Cenab-ı Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: KAZIM YÖRÜKÇE