Aydın Tabip Odası, seçimli olağan genel kurula hazırlanıyor. Genel kurul, 20 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de Efeler’deki Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu’nda toplanacak. Oy verme işlemi ise 21 Nisan Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Aydın Tabip Odası’nda yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 19 Mayıs temalı ödüllü yarışma Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 19 Mayıs temalı ödüllü yarışma

YÖNETİMİ TANITTI


Demokratik Katılım Grubu’yla seçime girecek olan önceki dönem Oda Başkanı Dr. Adalet Çıbık, yönetim kurulu üyesi aday listesini açıkladı. Demokratik Katılım Grubu’nun yönetim kurulu üyesi adayları ise Meltem Gamze Aydın, Taner Balbay, Adalet Çıbık, İsmail Poyraz, İlker Serter, Levent Sevinçok ve Didem Tapan oldu.

“BEN DEĞİL BİZ DEDİK”


Düzenledikleri basın toplantısında Demokratik Katılım Grubu adına açıklama yapan Adalet Çıbık, “Biz bu dönem, AYTO Demokratik Katılım Grubu olarak ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, ülkemizde son kalelerden birisi olan örgütümüz TTB’ye sahip çıkmak, 70 yıllık birikimini ve değerlerini korumak, mücadelemizi aynı şekilde sürdürmek için yola çıktık.” dedi.
Çıbık, üyelerin sorunları sıralayarak çözümler üreteceğini belirterek destek istedi.


 

Kaynak: HABER MERKEZİ