Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi'nde düzenlenen etkinlik, kentin protokolünü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ve vatandaşları bir araya getirdi. Programa Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İmdat Bay, Türk Kadınlar Birliği yöneticileri, mahalle muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Muharrem ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda dualar edilirken, vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Etkinliğin en anlamlı anlarından biri ise Aydın İş Kadınları Dayanışma Derneği Başkanı Nebahat Üstüner'in, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve programa katılan konuklara derneğin rozetini takdim etmesi oldu.

"AŞURE PAYLAŞMANIN VE BEREKETİN SİMGESİDİR"
Programın ardından konuşan Dernek Başkanı Nebahat Üstüner, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ederek dayanışma ruhunun güçlenerek devam etmesini diledi. Aşurenin sadece bir ikram olmadığını ifade eden Üstüner, şunları söyledi: "Paylaşmanın, bereketin ve dayanışmanın simgesi olan aşuremizi hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Katılımlar, destekler ve güzel dilekler bizlere güç verdi."




