Yaklaşık 60 yıl boyunca Acarlar’da taksicilik yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve geçtiğimiz yıl eşi Hanım Dudu Demir’i kaybeden 3 çocuk babası Kamil Demir, çocuklarının evlerinin de bulunduğu aynı bahçedeki ayrı bir evde yaşamını sürdürüyordu.

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı
Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgiye göre, kaza günü camide namazını kıldıktan sonra evine dönen Demir, bir arkadaşının işe geç kalan oğlunu Mursallı Mahallesi’ndeki iş yerine bırakmak için yola çıktı.

Incirliovali Emekli Taksici Iyilik Icin Canindan Oldu 618229 F494489026D9Fde44724A4778A719Cc8

İlerlemiş yaşından dolayı akşamları araç kullanmayı tercih etmeyen Demir’in, yakın dostunun hatırını kıramadığı için direksiyon başına geçtiği belirtildi. Ancak Mursallı Kavşağı’nda kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada Demir, hayatını kaybetti.

Kamil Demir’in cenazesi, Acarlar’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Mahallede sevilen bir isim olan Demir’in ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ