Elektrik dağıtım altyapısının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında farklı saat aralıklarında enerji kesintileri yaşanacak. Kesintilerin bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sona ereceği belirtildi.

Kuşadası’nda Hangi Bölgelerde Elektrik Kesilecek?

Kuşadası’nda 09.00 ile 13.00 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle Değirmendere Mahallesi’nin bazı noktalarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Aydın’ın yeni adalet sarayı için ilk kazma vuruldu
Aydın’ın yeni adalet sarayı için ilk kazma vuruldu
İçeriği Görüntüle

Kesintiden Sanayi Caddesi ile birlikte 6. Sokak, 8. Sokak, 10. Sokak, 12. Sokak ve 14. Sokak çevresindeki aboneler etkilenecek.

Nazilli’de Kesinti 2 Saat Sürecek

Nazilli’de gerçekleştirilecek şebeke yenileme çalışmaları kapsamında Dallıca ve İsabeyli mahallelerinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Yetkililer, çalışmaların planlanan sürede tamamlanması halinde enerji akışının yeniden sağlanacağını bildirdi.

Söke’de 6 Saatlik Kesinti Uygulanacak

Söke’de ise bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle daha geniş bir bölgede elektrik kesintisi yapılacak. İlçede 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Kemalpaşa, Yamaç ve Yenikent mahallelerinin bazı bölümlerine enerji verilemeyecek.

Kesintiden; 1302, 1304, 1305, 1317 ve 1318 sokaklar, 492. Cadde, Göcenoğlu Boğazı Küme Evleri, Kömürdamarı Mevkii Küme Evleri ile Ömer Koyuncuoğlu Caddesi çevresindeki vatandaşlar etkilenecek.

Vatandaşlara Uyarı

ADM Elektrik yetkilileri, planlı kesintiler süresince elektrikli cihazların güvenliği konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirterek, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri önceden almalarını tavsiye etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ