Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) “İstihdam Uyum Programı” için başvurular 15 Eylül itibariyle başladı.
İlçe bazlı kontenjan dağılımında en yüksek payı 110 kişi ile Efeler aldı. Başvurular, 15-19 Eylül 2025 tarihleri arasında İŞKUR e-şube, Alo 170 hattı, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hizmet Merkezleri üzerinden yapılabilecek.
Mülakat yapılacak
Adaylar için 23 Eylül 2025’te Şükran Güngör–Yıldız Kenter Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda, saat 09.30–15.00 arasında mülakat gerçekleştirilecek. Program, 6 Ekim 2025’te başlayacak ve 30 Haziran 2026’da sona erecek.
Öncelik özel politika gerektiren gruplar
İŞKUR’un belirlediği öncelik kapsamında; kadınlar, engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar ve hane bazlı izleme sistemi kapsamında olanlar öncelikli olarak değerlendirilecek. Bu kapsamda açılan kontenjanlar, hem istihdamı artıracak hem de Aydın Valiliği bünyesinde kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sağlayacak.



