Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Avrupa Birliği (AB) Erasmus Akreditasyon eğitimi için Macaristan ve Romanya’ya gitti. İki grup halinde giden öğretmen ve öğrenciler, Macaristan ve Romanya'da Türkiye'yi ve Aydın'ı temsil etti.

Avrupada Aydini Temsil Ettiler 464372 8Ae0241A91Ae47Bc5147E62F8F75E724

Başkan Yetişkin, emekçi kadınlarla enginar hasadı yaptı Başkan Yetişkin, emekçi kadınlarla enginar hasadı yaptı

DERSLERE GİRDİLER


Konuyla ilgili Karpuzlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden yapılan açıklamada “Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nagihan Kıbıcı ile 12. sınıf öğrencileri Şifa Erçetin, Ömer Yardım, Hatice Zeynep Şenyüz Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, AB Erasmus Akreditasyon Eğitimi için Macaristan’a konuk oldular. Ev sahibi öğrencilerle derslere girip birlikte akreditasyon eğitimi aldılar.” ifadelerine yer verildi.

Avrupada Aydini Temsil Ettiler 464372 0F2B0B86D07F69307C5D5339Ec7943Eb

ROMANYAYA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARINA KATILDILAR


Açıklama şu şekilde tamamlandı: “Matematik öğretmeni Belgin Soytetir nezaretinde bir başka heyet Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyon eğitimi çalışmaları kapsamında Romanya'da bulunuyor. Erasmus+ Jobshadowing Öğretmen İşbaşı Etkinligi kapsamında Romanya Bükreş'te bulunan Belgin Soytetir ve öğrenci heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Romanya Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan ve Romanya Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mustafa Yıldız’ın da katıldığı Dante Alighieri Lisesi'nde 23 Nisan kutlamalarına eşlik etti.”

Kaynak: HABER MERKEZİ