Anahtar Parti Efeler İlçe Başkanlığı, olağan yönetim kurulu toplantısını coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Toplantıya yeni üyelerin katılımı, partiye olan ilginin ve inancın arttığını ortaya koyarken, teşkilatın büyüme süreci de hız kazandı.
Toplantı sonrasında açıklama yapan Efeler İlçe Başkanı Avukat Semih Akgün, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, partiye yeni katılan üyelerin rozetlerinin takdim edildiğini belirtti. Akgün, “Anahtar Parti ailesi olarak büyümenin, güçlenmenin ve dayanışmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
GENEL MERKEZDEN GÜÇLÜ MESAJLAR
Toplantıya görüntülü bağlantı yoluyla katılan Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Erel ve Varol Tosun, teşkilat üyelerine hitap etti. Erel, teşkilatlanmanın önemi ve parti vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Tosun ise sağlık politikalarıyla ilgili perspektiflerini paylaştı. Akgün, her iki isme de katkılarından dolayı teşekkür etti.
SOSYAL MEDYA STRATEJİSİ ELE ALINDI
Toplantıda ayrıca, Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Kaplan tarafından sosyal medyanın stratejik ve etkili kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Kaplan’ın sunumu, teşkilat üyelerinden tam not aldı.
Toplantıyı değerlendiren Av. Semih Akgün, “Halkımızın sesi olmak, milletimize umut olmak için kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Birlikteyiz, kararlıyız, hazırız!” ifadelerini kullandı.