Akbük mahallesinde sosyal medya üzerinden oluşum Akbük Sevgisi Grubu "30 günde 30 temizlik " sloganıyla başlattığı çevreci etkinliğe her geçen gün farklı yerlerde farklı noktalarda temizlik seferberliğine öncülük yapıyor.

Bu kapsamda, yine grup yönetiminin de içinde olduğu çevreci bir grup Akbük mahallesi İskele meydanında bulunan Atatürk Anıtı ve çevresini, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına hazırlık olarak, kapsamlı temizlik çalışması yaptı.



Atatürk Anıtını temizlik malzemeleri ile temizleyen Cumhuriyet Kadınları'nın bu örnek davranışı Akbük'te takdirle karşılandı. Çevreden çıkan, toplanan atıklar poşetler halinde Didim Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerine teslim edildi. Anıtın, bozuk, tahrip edilmiş olan ışıklandırma projektörleri Didim Belediyesi tarafından yenilenerek kullanılır hale getirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ