AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılım ve yüksek motivasyonla gerçekleştirildi. MKYK Üyesi Prof. Dr. Umut Tuncer, İl Başkanı Mehmet Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Av. Ömer Özmen, İl Koordinatörü Mahmut Eminmollaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Şahika Edremit, Gençlik Kolları Başkanı Ömür Özipek, belediye ve ilçe başkanları, meclis üyeleri ve üç kademe teşkilat mensupları toplantıda hazır bulundu.
Toplantıda Aydın’ın öncelikli gündemleri ele alınarak yürütülen hizmetler değerlendirildi. Önümüzdeki dönemde daha güçlü, etkin ve nitelikli hizmet sunabilmek adına yol haritası istişarelerle netleştirildi.
ÇERÇİOĞLU, "KENTİMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Tüm teşkilatlarımızla birlikte Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdik. Aydınımız için hep birlikte daha fazla çalışmaya ve kentimize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
SAVAŞ, "GÜÇLÜ TEŞKİLAT, GÜÇLÜ AYDIN"
Milletvekili Mustafa Savaş, “AK Partimiz ilk günkü azim ve kararlılıkla hem şehrimizin hem de ülkemizin yarınlarını inşa etmeye devam ediyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.
SARIBAŞ, "BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ"
Milletvekili Seda Sarıbaş, "Şehrimizin ve teşkilatımızın öncelikli gündemlerini ele alarak yürütülen hizmetleri değerlendirdik ve önümüzdeki dönemde milletimize daha güçlü, etkin ve nitelikli hizmet sunabilmek için yol haritamızı istişarelerimizle netleştirdik. Teşkilatımızın her kademesiyle ortaya koyduğumuz güçlü birliktelik; davamıza olan inancımızı, milletimize hizmet azmimizi ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna olan bağlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Aydın’da her alanda daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye ve hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak hizmetleri hayata geçirmeye kararlılıkla devam edeceğiz Bu kutlu davada; samimiyet, kararlılık ve azimle Durmak yok, yola devam" diyerek teşkilatın gücünün sahaya yansıyacağını ifade etti..
ÖZMEN, "AK DAVANIN NEFERLERİYLE ÇALIŞACAĞIZ"
Milletvekili Ömer Özmen ise, “AK davamızın her bir neferiyle omuz omuza, gönül gönüle Aydın’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü teşkilat, güçlü Aydın, güçlü Türkiye!” dedi.
TUNCER, "YORULMAYACAĞIZ"
MKYK Üyesi Umut Tuncer de, “AK davamıza gönül vermiş neferler olarak Aydın’ın geleceği için durmadan, yorulmadan çalışacağız” diyerek teşkilatın kararlılığını vurguladı.
Toplantı, Türkiye Yüzyılı vizyonuna olan bağlılık ve milletimize hizmet azminin altı çizilerek tamamlandı.








