ADÜ Hastanesi Post-Operatif Kritik Bakım Ünitesi’nde uygulanan yenilikçi yaklaşımlar, hastaların iyileşme sürecinde hızlı bir dönüşüm sağlıyor. Teknoloji ve bireysel hasta bakımı alanlarında entegre bir model olan bu ünite, hastaların cerrahi operasyon sonrası dönemdeki bakım kalitesini artırırken, hastalarımızın daha güvenli ve etkili bir şekilde iyileşmelerini olanak tanıyor. ADÜ Hastanesi Post-Operatif Kritik Bakım Ünitesi’nde uyguladığı yenilikçi yaklaşımlarla sağlık sektöründe konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Adu Hastanesinde Yeni Unite Gunde 100 Hastaya Hizmet Veriyor 476971 Cff0Aa307A50917C3A16741912E59Dc2

Ege Denizi'nde korkutan deprem Ege Denizi'nde korkutan deprem

Uyanma Odası

Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı ve PAKÜ Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Oğurlu, ünite hakkında bilgi verdi. Post-Operatif Kritik Bakım Ünitesi'nin (PAKÜ) anestezi sonrasında uyanma odalarının daha gelişmiş ve ileri teknolojik aletlerle donatıldığına dikkat çeken Prof. Dr. Mustafa Oğurlu, bu ünitenin yoğun bakıma kısmi süreli ihtiyacı olan hastaların ameliyatlarını herhangi bir sıkıntı veya endişeyle karşılaşmadan rahat bir şekilde yapmalarına olanak sağlayacağını belirtti. Oğurlu ayrıca, bu yatakların 24 saat içerisinde servislere veya ihtiyaç halinde ileri yoğun bakımlara aktarılmasına imkan tanıdığını vurguladı.

Teknoloji Cihazlarla Donatıldı

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil ise, " Post-Operatif Kritik Bakım Ünitemizle hizmet vermeye başladık. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer sağlık personelimiz, hastalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için bir araya gelerek multidisipliner bir yaklaşım sergiliyorlar. Son teknoloji tıbbi cihazlar ve izleme sistemlerini kullanarak, hastalarımızın durumunu sürekli olarak takip ediyor ve gerektiğinde hızlı müdahalelerde bulunuyorlar. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi olarak, hastalarımızın en iyi şekilde tedavi edilmesi ve iyileşme süreçlerinin en etkili şekilde yönetilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek ADÜ Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırdıklarını ifade etti.
 

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE