CHP’de liyakat vurgulu istifa krizi fos çıktı! CHP’de liyakat vurgulu istifa krizi fos çıktı!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, partisinin Çine İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP’li Bülbül, iddialı açıklamalarda bulundu.

“NAZİLLİ’NİN TEDAVİSİNİ DOKTORUM YAPACAK”

Ertuğrul Tetik'in 1 Nisan günü belediye başkanı olacağını kaydeden Milletvekili Bülbül, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Ertuğrul Tetik, Nazilli'nin tedavisi ve ihtiyacı olduğu konusunda halkımız birleşti. Nazilli'nin tedavisini doktorum yapacaktır. Elimize gelen son ankette gördüğümüz 5 puan farkla Nazilli'yi alıyoruz.” diye konuştu.

“NEYİ EKSİK BIRAKTIN DA ŞİMDİ ADAY OLUYORSUN”

AK Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler’e yönelik de eleştirlerde bulunan Bülbül, "2004 yılında Esat bey benim karşımda adaydı. Esat bey yaptığı projelerle '100 yıllık şunu bunu hallettik' dedi ama halledemedi ki. Üç dönemdir neyi eksik bıraktı ki şimdi çıkmış yeniden aday oluyor? bu soru çok önemli. Esat beyi severim ama 3 dönemdir belediye başkanlığında neyi eksik bıraktı da yeniden aday oluyor belediye başkanlığı için. Nazilli değişim istiyor. Değişimin adı ise doktordur."

Kaynak: HABER MERKEZİ