Aydın’da jandarma ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İl genelinde uyuşturucu ve uyuşturucu madde satıcılarına karşı mücadelesine kararlı bir şekilde devam ederken, son olarak bir operasyonla daha vatandaşları zehirlenmekten kurtardı. 

I M G 20240511 W A0011

Aydın İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Köşk ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda U.A ve E.E isimli şüpheli yakalandı. Alınan bilgiye göre şahısların İzmir’den uyuşturucu madde temin ederek Aydın’a ve satış yapmaya getirdikleri tespit edildi. Uyuşturucu maddeyi araç ile Köşk ilçesine getirdikleri esnada başarılı bir takip sonucu yakalanan U.A ve E.E neye uğradığını şaşırdı. 

I M G 20240511 W A0013

Nazilli'de başarılı operasyon; 1 gözaltı Nazilli'de başarılı operasyon; 1 gözaltı

ARAÇTA GİZLİ BÖLME YAPMIŞLAR 

Şahısları gözaltına alan jandarma ekipleri, araçta yaptıkları incelemede paketlenmiş şekilde 135 gram metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirdi. Karakolda işlemlerinin ardından adliyeye götürülen U.A ve E.E tutuklanarak cezaevine gönderildi.

I M G 20240511 W A0012

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR