CHP’li Karakoz’dan çağrı “Latmos’ta, madencilik faaliyeti istemiyoruz” CHP’li Karakoz’dan çağrı “Latmos’ta, madencilik faaliyeti istemiyoruz”

Tüm Türkiye’de 31 Mart seçimlerinde heyecan sona erdi. Seçimlerde kesin sonuçlara YSK tarafından onaylanan il ve ilçelerde başkanlar mazbatalarını alarak resmen başkanlık görevlerine başladı. Aydın Sultanhisar ilçesinde de CHP’li mevcut Başkan Osman Yıldırımkaya 5 bin 203 oy alarak 40,61 oy oranıyla, en yakın rakibi 5 bin 049 oy alan Cumhur ittifakı başkan adayı MHP’li Hüseyin Özer 154 oy farkla yeniden Sultanhisar Belediye Başkanı seçildi. Seçimin ardından itiraz süreci başladı. Yüksek seçim kurulu yapılan itirazları inceledi ve reddetti. Bugün mesai bitimine kadar başka itiraz olmayınca Osman Yıldırımkaya’nın başkanlığı onaylanmış oldu. 
TAM YOL İLERİ
Başkan Osman Yıldırımkaya’nın seçim zaferini oğlu Ethem Kıvanç Yıldırımkaya sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı açıklamada, “Adalet yerini buldu. İtiraz süreci bugün itibari ile bitti. Herkesin emeğine sağlık. Mazbata tarihi ile ilgili bilgi ayrıca paylaşılacaktır. TAM YOL İLERİ!!!” dedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ