İşletmenin açılışına iş ve esnaf dünyasından birçok isim katıldı. Aydın’ın Efeler ilçesinde sektörün önde gelen işletmelerinden Yedieylül Otomotiv’in sahibi Özkan Işıklar, yeni bir işletmesini daha kente kazandırmanın gururunu yaşadı. Aydın’ın tanınan ve sevilen esnaflarından Özkan Işıklar, Birinci Sanayi Sitesi Tepecik Bulvarı’nda ‘Yedieylül Akü’ adlı işletmesini hizmete açtı.

Yedieylul Aku Hizmete Acildi 467283 8Ef4235Bd3E884Df84Ba1Aca8C49D9Fa

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Ağır vasıta, otomobil ve motosiklet aküleri, motor yağları, yağlayıcı ürünler, araç iç motor katkı ürünleri, araç temizleyici spreylerine kadar birçok ürünün satışının gerçekleşeceği Yedieylül Akü’nün açılış törenine Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi ve çok sayıda davetli katıldı. Özkan Işıklar ve ailesi, davetlileri karşılayarak yakından ilgilendi. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ve davetliler, işletmeyi gezerek Işıklar’dan bilgi aldı. Protokol üyeleri, ‘hayırlı olsun’ diyerek Işıklar’a bol kazanç diledi. 

Yedieylul Aku Hizmete Acildi 467283 558A259B9D09Ffd49D42B39F0Dba1E17

“SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK" 

Aydın’da 4 yıldır sektörde hizmet verdiklerini kaydeden Işıklar, “İkinci Sanayi Sitesi’nin Yeni Sanayi Caddesi’nde Yedieylül Otomotiv olarak hizmet veriyoruz. Bu şubemizde yağ bakımı, alt takımı malzemeleri değişimi, araç onarım gibi işlemler de yapıyoruz. Birinci Sanayi Sitesi’nde ise bizim gibi bir işletmenin olmadığını belirledik. Otomotiv ile ilgili birçok ürünü, otomotivin yanında sprey boya grupları gibi çok sayıda ürünü bir araya toplayarak hizmet vermek istedik. Sektöre yeni bir soluk kazandırmak için bu yola çıktık. Birkaç personelimizle beraber Aydın ve ilçelerinde toptan olarak satış yapıyoruz. Burada eksik olduğunu düşünerekten bu işi yapmak istedik. Böylelikle işletmemizi hizmete açtık. Hayırlı olmasını dileyerek tüm müşterilerimizi dükkanımıza bekliyoruz.” dedi. 

Yedieylul Aku Hizmete Acildi 467283 Ca061B263C3Aee78Bf049386C1Bbfab7

20 bin öğretmen atamasında başvuru tarihleri açıklandı! 20 bin öğretmen atamasında başvuru tarihleri açıklandı!

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ 

Yedieylül Akü’de satışa sunulan ürünler hakkında bilgi veren Işıklar, “Akü grubu olarak ağır vasıta, otomobil, motosiklet akülerini satışını yapıyoruz. Distribütörlerini yaptığımız Caldini Kimya’nın motor yağları, FD Power’in akülerini de satışa sunuyoruz. Bu ürünlerin yanı sıra Burtech Kimya’nın da motor iç katkıları, kontak temizleme spreyleri, yağlayıcılar gibi ürünlerin tamamını toptan fiyatına perakende olarak işletmemizde pazarlayacağız.” diye konuştu. 

Yedieylul Aku Hizmete Acildi 467283 Fda7F72Ca34406063C60Ef5453F2D084

FİYATLAR UYGUN 

Ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunduklarını kaydeden Işıklar, “Anlaşmalı olduğumuz banka kredi kartlarına taksit imkanlarımız mevcut. Toptanını biz yaptığımız için müşterilerimiz, akü markaları, motor yağları, yağlayıcı ürünler, araç iç motor katkı ürünlerini, araç temizleyici spreylerine kadar tüm bu ürünleri toptan fiyatına perakende olarak alabiliyorlar.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ