Aydın'ın Söke ilçesindeki Aile Merkezi'nde görev yapan Doktor Mehmet Nazmi Deniz'in kara kalem, sulu ve yağlı boya tekniğiyle çizdiği resimler, görenleri büyülüyor. Çocuk yaşlardan itibaren resim sanatına ilgi duymaya başlayan 57 yaşındaki Deniz, doktorluk görevine başladıktan sonra da fırçasını bırakmadı. Yoğun meslek hayatına rağmen resim yapmaktan vazgeçmeyen evli ve iki çocuk babası Deniz, çizdiği resimler sayesinde mesleki stresini atıyor. Adeta bir ressamın fırçasından çıkmışcasına resimler çizen Deniz, görenlerin takdirini kazanıyor.

SOYUT VE KLASİK RESİMLER

Resim sanatının kendisine büyük bir keyif verdiğini kaydeden Deniz, "Resim sanatı sayesinde ruhumu dinlendiriyorum. Meslek stresimi de resim sayesinde atıyorum. İmkanım elverdiği sürece resim yapmaya devam edeceğim" dedi. 
  Resim yaptığı dönemde 12 kez özel sergi açtığını kaydeden Deniz, "Soyut ve klasik resimler yapıyorum. İnsan portreleri ve doğa resimlerinden oluşan yağlı boya tablolarım var. Önümüzdeki günlerde daha anlamlı ve daha güzel resimler yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.