Aynı zamanda Efeler Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Özsoy’un işletmeciliğini yaptığı Efeler’deki Özsoy Park Düğün Salonları’nda düzenlenen düğün törenine, Özsoy ve Cebesoy ailelerinin akraba ve dostlarının yanı sıra, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Karadağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yöneticisi Sermet Sabırlı, iş dünyasının önde gelen isimleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

ALKIŞ YAĞMURUNA TUTULDULAR

Görkemli düğün töreni, Ahmet ve Cevher çiftinin alkışlarla salona girmesiyle başladı. Müzik öğretmeni Cevher Cebesoy, Ebru Gündeş’in ‘Teşekkür ederim’ şarkısını söyleyerek ilk dansını iş adamı Ahmet Özsoy’un gözlerinin içine bakarak yaparken, genç çift salonda alkış yağmuruna tutuldu. 
  Bir süre davetlilerle eğlenmesinin ardından, Ahmet ve Cevher çifti için nikah merasimine geçildi. Genç çiftin nikahını Efeler Belediyesi Nikah Memuru Kenan Hıdıroğlu kıyarken, Eyüp Subaşı, Murat Kış, Habibe Keskin ve Taner Ediz nikah şahitliklerini yapan isimler oldu. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çift düğün töreninin ardından tebrikleri kabul etti.