Aydın'da tiyatro camiasına yeni bir soluk katan ve gelecek vadeden gençlerden kurulu olan ‘Haykırış Sanat Topluluğu’ ilk oyunuyla Aydınlıların beğenisini topladı. Burak Keser, Yunus Kırkıncı, Abdüsselam Sönmez, Bartu Kaçar, Murat Sökmen, Buket Yıldırım, Özlem Bilgin, Rıdvan Aktar, Raşit Akbal, Mayıs Çelik, Doğan İslam, Şükran Aşgin, Emirkan Tanrıvermiş ve Müge Kanadlı’nın oyunculuk yaptığı 'Başlangıç' adlı tiyatro oyunu, Aydın Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

"FİLM VE DİZİ SENARYOLARI DA ORTAYA ÇIKARIYORUZ"

 Haykırış Sanat Topluluğu kurucularından Burak Keser, "İlk oyunumuza çıktık. Gelecek vadeden bir ekibiz. Çoğunluğu üniversite gençlerinden oluşan topluluğumuzun ilk oyunu 'Başlangıç' yine bizim tarafımızdan yazılan bir oyun. Beş skeçten oluşan oyunda iki komedi, iki dram ve bir de fantastik oyun yer alıyor. Toplumda farkındalık yaratmak için toplumun kanayan yaralarına el atarken, film ve dizi senaryoları da ortaya çıkarıyoruz. Kendi imkanlarımızla ortaya çıkardığımız oyunun, seyircilerden de tam not aldığını düşünüyoruz. 14 kişiden oluşan topluluğumuz, Aydın'a yeni bir tiyatro grubu kazandırmaktan dolayı mutluluklarını paylaşıyor” dedi.

"YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞLER VAR"

Gerçekleşmeyi bekleyen birçok projelerinin olduğunu da belirten Keser, “Ekibimiz çoğunlukla üniversite öğrencilerinden oluşmakta. Kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gerçekleşmeyi bekleyen, yapacağımız çok işler var. Umarım bu saatten sonra hepsini de başarırız” ifadelerini kullandı.