Uygulamanın "2.24.14.20" kodlu Android beta sürümünde tespit edilen yeni bir özellik sayesinde, artık kullanıcılar yapay zeka ile fotoğraf düzenleyebilecek.

Yapay Zeka Sizin Yerinize Düzenleyecek

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu yeni özellik, kullanıcıların fotoğraflarını daha kolay bir şekilde düzenlemesini sağlayacak. Kullanıcılar, istedikleri düzenlemeyi Meta AI sohbet botuyla konuşarak gerçekleştirebilecek.

Henüz geliştirme aşamasında olan bu özelliğin ne zaman test edileceği ve kullanıma sunulacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Bu yeni özellik, fotoğraf düzenleme süreçlerini daha pratik ve kullanıcı dostu hale getirmeyi amaçlıyor.

Whatsapp Yapay Zeka Fotograf Duz (1)

Görsel Oluşturma Özelliği de Yolda

WhatsApp’ın son beta sürümünde ortaya çıkan bir diğer yenilik, kullanıcıların sohbetlerde yapay zeka ile görsel oluşturabilmesine olanak tanıyacak. 

Aşağıdaki ekran görüntüsüne baktığımızda, sohbetteki artı simgesinin bulunduğu kısma "Imagine" butonunun eklendiğini görüyoruz. 

Bu özelliğe dokunan kullanıcılar, sohbetlerde yapay zeka ile görsel oluşturup bu görselleri karşı tarafa gönderebilecek. Bu yenilik, kullanıcıların daha yaratıcı ve etkileşimli sohbetler yapmasını sağlayarak WhatsApp deneyimini zenginleştirmeyi amaçlıyor. 

Detaylar Ortaya Çıktı: Instagram Türkiye’de ne zaman açılacak? Detaylar Ortaya Çıktı: Instagram Türkiye’de ne zaman açılacak?

Henüz geliştirme aşamasında olan bu özelliğin ne zaman test edileceği ve genel kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

668B8Bcfb6Bf7788 W1200Xh1089

Muhabir: ÖMER ARAZ