Nazilli'de hüzünlü Cumartesi! Karataş dualarla sonsuzluğa uğurlandı Nazilli'de hüzünlü Cumartesi! Karataş dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Seçimlerin karanlıklardan çıkma öncesi son seçim olduğunu ifade eden Genişel, “Son derece umutlu ve güvenliyiz” dedi.
Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart Mahalli seçimlerinde seçmenler oy kullanmaya başladı. BU kapsamda Vatan Patisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı avukat Zühre Genişel Nazilli’de Yavuz Selim İlkokulu 1345 nolu sandıkta oyunu kullandı. Genişel oy kullanmaya Vatan Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çiçek ve Vatan Partisi Nazilli İlçe Başkanı Selma İkiz il birlikte geldi. Hayırlı olsun diyerek sandığa zarfı attı.

“ÇOK MUTLU VE GÜVENLİYİZ”


Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Zühre Genişiel, “Seçimler takip ettiğimiz kadarıyla sorunsuz ve problemsiz geçiyor. Oy kullanmakla ilgili demokrasi problemi yaşanmadı. Gerçekten de böyle olsun istiyoruz. Bu seçimlerin 31 Marttan sonrası da var. Türkiye’mizin önünde büyük zorluklar var. Bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Zorluklardan önceki son karanlık seçim diyelim. Karanlıklardan çıkmadan öncesi son seçimde diyebiliriz. Çok mutlu ve güvenliyiz. Türkiye’mizin ve milletimizin geleceğinden yana- son derece umutlu ve güvenliyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NAZLI ALTINAYAR