TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, ASTİS ve Gıda çarşısında faaliyet gösteren AYTO Üyeleri ile geçtiğimiz hafta bir araya geldi. Oda Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen İstişare toplantısında bölgesel ve sektörel sorun ile çözüm yolları ele alındı.

Ulken Uyelerimiz Ve Aydin Icin Calismaya Devam 476030 Ae678Fa8F1D2E3A61844De78E20Cea19

YAPILACAK ÇALIŞMALARI PAYLAŞTI

Hakan Ülken başkanlığında AYTO yönetimince üyelerin talepleriyle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler sonrası yapılacak çalışmalara ilişkin açıklama yapan Başkan Ülken, “Geçtiğimiz hafta Aydın Ticaret Odası olarak ASTİS ve Gıda Çarşısındaki gerçekleştirdiğimiz toplantılarda Üyelerimizden gelen taleplerle ilgili yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde; Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri, 3 Haziran Pazartesi gününden itibaren ilk etapta sabah ve akşam mesai başlangıç ve bitim saatleri olmak üzere seferlere başlayacaktır. Kanalizasyon sistemi ile ilgili ekipler çalışmaya başlamıştır. Trafik kazalarına neden olan alanlarla ilgili kasis çalışmaları gündeme alınmıştır. Efeler Belediyesi Temizlik, ilaçlama ve kaçak çadırlara müdahale işlemlerine başlamıştır. DSİ Bölge Müdürlüğü sulama kanalındaki ıslah, yola sarkıp trafiği olumsuz etkileyen tellerin tamirine başlamıştır. Türk Telekom projede kalan yüzde otuzluk fiber bağlantılarını iki ay içerisinde bitirecektir. Türk Telekom’la sorun yaşayan üyelerimize direkt hat ile görüşebilecekleri numara paylaşılmıştır” diye konuştu.

CHP'li Bülbül’den sağlık sistemi tepkisi “Aydın’da çökmüş durumda” CHP'li Bülbül’den sağlık sistemi tepkisi “Aydın’da çökmüş durumda”

Ulken Uyelerimiz Ve Aydin Icin Calismaya Devam 476030 A9C1F6Fa36D6C7961C34C2Dd81Da60E2

ÜLKEN TEŞEKKÜR ETTİ

Çözüm odaklı yaklaşımları ve hassasiyetlerinden dolayı Aydın Valisi Yakup Canbolat’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’e, DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar’a ve Türk Telekom Müdürü İlhan Aytekin’e AYTO ve Üyeleri adına teşekkür eden Ülken, “Üyelerimiz ve Aydınımız için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ