Selim Gülgören Ramazan ayında Kadıköy'de içki içen gençler hakkında bir paylaşım yapmasıyla gündem oldu. Paylaşımın ardından Selim Gülgören kimdir araştırılmaya başlandı.

Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor? Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor?

Selim Gülgören'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri sizin için derledik...

Selim Gülgören Kimdir?

Selim Gülgören, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme konu olmuştur. Yaptığı paylaşımın ardından vatandaşlar, Selim Gülgören kimdir sorusunu çokça araştırmıştır.

Şarkılarından tanıdığımız Selim Gülgören’in asıl mesleği ise aranjörlüktür. Ünlü isim bunların yanı sıra, bir beste yazarı ve oyuncudur.

Selim Gülgören Kaç Yaşında? Nereli?

Selim Gülgören 20 Kasım 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 38 yaşındadır. Selim Gülgören aslen İstanbullu olan sanatçılarımız arasında yer almaktadır.

Selim Gulgoren Kimdir 4

Selim Gülgören Evli Mi?

Selim Gülgören kimdir, merak edenleri için ünlü ismin özel hayatı ile devam edelim...

Selim Gülgören, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmektedir. Selim Gülgören, bu konu hakkında kendisi de net bir açıklama yapmamıştır.

Selim Gülgören’in Kariyeri

Müzik hayatına çocukken başlamış olan Selim Gülgören, 2000’li yılların başında profesyonel anlamda piyasaya giriş yapmıştır. İlk olarak reklam ve dizi müzikleri ile mesleğini icra eden Gülgören, 2008 yılında ilk albümünü çıkartmıştır. Selim Gülgören bu albümünden sonra, ünlü kişiliğine kavuşmuştur.

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmış olan Selim Gülgören, 2008-2009 yılları arasında Baba Ocağı adlı dizi de yer almıştır. Bu dizide şöhreti daha da artan ünlü isim, başarılı oyuncu Burak Özçivit ile başrolü paylaşmıştır.

Selim Gulgoren Kimdir 2

Oyunculuk kariyerine de hız kesmeden devam Eden Selim Gülgören, 2011 yılında Cennet isimli bir single çıkartmıştır. Bu singleın aranjesini de kendisi üstlenmiştir ve şarkı, oldukça popüler olmuştur. Öyle ki, birçok ödüle layık görülmüştür. Bu çıkışının ardından, Selim Gülgören şarkıları oldukça popülerlik kazanmaya başlamıştır.

Selim Gülgören 2018 yılında konuk oyuncu olarak yer aldığı Kalp Atışı adlı dizinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermiştir. Bu dizinin ardından ünlü isim halen reklam filmlerinde yer almakta ve müzikle hayatına devam etmektedir.

Selim Gulgoren Kimdir 3

Selim Gülgören Neden Gündem Oldu?

Selim Gülgören kimdir sorusunun ardında, ünlü ismin neden gündem olduğu da yer almaktadır.

Ünlü isim Selim Gülgören, arabasından bir video çekerek Instagram’da bu videoyu paylaşmıştır. Videoda Ramazan ayına dikkat çeken ve halkın bir kısmına öfkelenen Gülgören, aşağıdaki sözlere yer vermiştir:

“İstanbul Kadıköy'de herkesin elinde içki şişeleri var sokaklarda geziyorlar. Ben burada doğup büyüdüm. Hayatım boyunca 19-20'li yaşlarımda saygısızlık yapıp Ramazan ayında elinde içki şişeleriyle buralarda gezmedim. Ben de şarkıcıyım, mekanlarda şarkıcılık yapıyorum. Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir. Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu 'Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin, gidin mekanda için’ diye. Yapmayın Allah aşkına ya. Burayı iyice Amerika'ya çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmaz.”

Bu paylaşımın ardından Selim Gülgören, Türk halkı tarafından birçok tepkiyle karşı karşıya kaldı. Kimi vatandaş tarafından linç yerken, kimi vatandaş tarafından ‘helal olsun, gençlik ölmemiş’ gibi takdir cümlelerine konu oldu.

Muhabir: Ömer ARAZ