Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, Ortaklar OSB'de fabrika ziyareti gerçekleştirip işçilerle bir araya geldi. Gençlere iş ve aş imkanı sunacaklarını ifade eden Savaş, burada doğanların burada doyacağını belirterek, Aydın’daki 7 OSB alanına ve 17 ilçesine kreş yapacaklarını ve ücretsiz olacağını söyledi. Sosyal konut projesini de anlatan Savaş, Aydın’da belediye aracılığıyla 10 bin sosyal konut yapacaklarını ve evi olmayanların kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade etti.

“BİZ DE KAVGA OLMAZ”


Germencik Belediye Başkanın mevcut büyükşehir belediye başkanı ile kavgalı olduğunu belirten Savaş, bu kavgadan dolayı Germencik'e büyükşehrin yatırım yapmadığını ve başkanın da tekrar aday gösterilmediğini söyledi. "Biz de kavga olmaz" diyen Savaş, Başkan Germen ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Germencik'i gerçek belediyecilik ile buluşturacağını ifade etti.

Savas Kreslerin Ucretsiz Olacagini Mujdeledi 453054 C4880C40Dc1Ef26041D6Fa4615389E5E

“KİMSENİN YARDIMI KESİLMEYECEK”


Aydın'ın ve Germencik'in her anlamda geri kaldığını vurgulayan Savaş, Aydın'ın bu kötü gidişatına son vermek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Sosyal yardımların artarak devam edeceğini kaydeden Savaş, "İhtiyaç sahiplerine biz daha fazla yardım edeceğiz. Daha çok insana yardım edeceğiz. Kimsenin yardımı da kesilmeyecek." dedi.

“AYDIN'I GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURALIM”


"1 Nisandan itibaren sizler için çalışacağız" diyen Savaş, destek isteyerek "Halit kardeşimle birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Germencik ve Aydın'a kim daha iyi hizmet verecekse onu seçmemiz gerekiyor. Aydın’ın bir yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Biz size çok daha güzel belediyecilik hizmeti sunacağız. Ankara'yı buraya getireceğiz. 31 Martta bunlara gereken dersi verelim. Aydın'ı gerçek belediyecilikile buluşturalım" dedi.

Savas Kreslerin Ucretsiz Olacagini Mujdeledi 453054 A73E047348Fd3426C100Ac62C41Fd629

ORTAKLAR'IN SUYU KESİLİYOR


Suya yüzde 50 indirim olacağını ve 5 yıl zam yapmayacağını söyleyen Savaş'a Ortaklar'da oturan işçiler, yaz ayında su gelmediğinden yakındı. İşçiler, bir daha sularının kesilmemesini istedi. Savaş, su sorununa kesin çözüm bulacaklarını ifade etti.

Savas Kreslerin Ucretsiz Olacagini Mujdeledi 453054 Ab160Da00989739335967023F514Dcf6

Kaynak: HABER MERKEZİ