2023 yılının Aralık ayında izleyiciyle buluşan Sandık Kokusu adlı televizyon dizisi, konusu ve başarılı oyuncuları ile dönemin popüler dizileri arasında yer alıyor. Demet Akbağ ve Özge Özpirinççi gibi ünlü isimlerin öne çıktığı Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Sandık kokusu çekim yerleri başta olmak üzere dizi hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık!

Sandık Kokusu Nerede Çekiliyor?

Öncelikle konuya, dizi severler tarafından oldukça merak edilen Sandık Kokusu hangi ilde çekiliyor sorusu ile başlayalım… Sandık Kokusu adlı dizi konusu gereğince ilk bölümlerini Adana’da çekmiştir.

Ancak dizinin çekimleri günümüzde İstanbul’da devam etmektedir. Çünkü İstanbul’un atmosferi ve insan yapısı, dizinin senaryosuyla oldukça uyuşmaktadır. Peki Sandık Kokusu İstanbul’da nerede çekiliyor?  Bu kapsamda Sandık Kokusu dizi seti nerede sorusunun cevabı Küçükçekmece, Beşiktaş ve Beyoğlu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Öneri: Sandık Kokusu'nun Tılsım'ı Mina Akdin Kimdir? Kaç Yaşında? Nasıl Ünlü Oldu?

Sandik Kokusu Nerede Cekiliyor 2

Aydın'da köyünü terk etmeyen gençler günlük 3 bin liraya çalışıyor Aydın'da köyünü terk etmeyen gençler günlük 3 bin liraya çalışıyor

Sandık Kokusu Cennet Sitesi Nerede?

Sandık Kokusu nerede çekiliyor sorusuna genel bir cevap verdikten sonra, konuyu biraz genişletelim ve Sandık Kokusu’nun çekildiği Cennet Sitesi’ni inceleyelim… Sandık Kokusu konusu gereği genellikle ev atmosferinde çekilen bir dizidir. Bu sebeple dizideki evlerin bulunduğu Cennet Sitesi oldukça merak edilmektedir.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Cennet Sitesi, dizinin set mekanlarından birini oluşturmaktadır. Küçükçekmece sahiline yakın bir konuma sahip olan Cennet Sitesi, Küçükçekmece Meydanı’nın yakınlarında yer almaktadır. Cennet Sitesi’nin Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunduğu tahmin edilmektedir.

Sandik Kokusu Nerede Cekiliyor 3

Sandık Kokusu Konusu Nedir?

Sandık Kokusu nerede çekiliyor sorusuna cevap verdikten sonra, merak edenleri için dizinin konusunu inceleyelim… Sandık Kokusu adlı dizide Karsu ile Filiz, baş karakter olarak karşımıza çıkmaktadır. Karsu Filiz’in kızıdır ve Irmak adında bir kardeşi bulunmaktadır. Karsu ve Filiz’in babası ölmüştür ve Elif başka biriyle evlenmiştir.

Ancak Elif’in yeni eşi onu, kızı Irmak ile aldatmış ve Elif’ten boşanarak Irmak ile evlenmiştir. Bu sebeple ailesi ile arası açılan Irmak, bozulan ilişkisini toparlamaya çalışmaktadır. Aynı esnada Karsu iki çocuğunun babasından boşanmış, tek başına ayakta kalma mücadelesi vermektedir.

Ancak kendini saklamak için sitelerine taşınmış bir mafya olan Atilla, olayları değiştirmektedir. Atilla kimliğini gizlemektedir ve kendini yazar olarak tanıtmıştır. Bir kitapçıda çalışan Karsu ise Atilla ile tanışmış ve çift birbirine aşık olmuştur. Bu sebeple Karsu’nun eski eşi ikiliyi oldukça kıskanmaktadır.

Tüm yaşananlara rağmen aile olabilmenin ve özgürleşmenin önemini anlatan dizi; dram, entrika ve kaosu çokça içinde barındırmaktadır. Bu sebeple Sandık Kokusu adlı dizi, konusu gereğince Türk dizi severlerin oldukça ilgisini çekmiştir.

Sandik Kokusu Nerede Cekiliyor 5

Sandık Kokusu Oyuncuları

Sandık Kokusu adlı televizyon dizisi, ülkemizde büyük başarılara imza atmış ve herkes tarafından tanınan birçok oyuncuyu bünyesinde barındırmaktadır.

Bu kapsamda Demet Akbağ, Özge Özpirinççi ve Metin Akdülger gibi ünlü isimler, dizinin baş rolünde yer almaktadır.

Sandık Kokusu oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Demet Akbağ (Filiz)
  • Metin Akdülger (Atilla)
  • Özge Özpirinççi (Karsu)
  • Necip Memili (Reha)
  • Uğur Yücel (Hasan)
  • Seda Türkmen (Lale)
  • Meriç Aral (Irmak)
  • Mina Akdin (Tılsım)
  • Kayhan Açıkgöz (Cevdet)
  • Sedef Pehlivanoğlu (Gülay)

Muhabir: Ömer ARAZ