CHP’li Bülbül, “AKP zihniyeti, emeği değersizleştiren zihniyettir” CHP’li Bülbül, “AKP zihniyeti, emeği değersizleştiren zihniyettir”

CHP’li Saatçı, ‘o kişi’ dediği Atay için “Bizleri ağzına alamaz, alması için önce ağzını yıkasın gelsin.” dedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda basın mensuplarının soruları da cevaplayan CHP’li Saatçı, CHP’den ayrılıp İYİ Parti’ye geçen önceki dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a sert tepki gösterdi.

Saatcidan Sert Tepki Fatih Atay Bizleri Agzina Almasi Icin Once Agzini Yikasin Gelsin 463362 4741Dab7E314993F9Aaa4977Ff7Dff7A

“AYDIN’A ZOR GİRER”

“Mehmet Fatih Atay, sizler hakkında pek çok şey söyledi, hakkınızı helal ediyor musunuz?” yönündeki soruya cevap veren Saatçı, “Bizleri ağzına alırken sabunlu suyla mı temizleyecek, çamaşır suyuyla mı temizleyecek, temizleyip öyle alması gerekir. Fotoğraflar çekildikten sonra adını bahsettiğiniz kişi hakkında bizler ve belediye başkanlarımız gereken cevabı verecektir. O kişi, bugün Aydın’da olduğunu tahmin etmiyorum ve Aydın’a da zor girer. Artık bizim için o kişi oldu. CHP’den ayrıldığında hiçbir şey demedik. Bu partinin en üst kademelerine gelmiş bir kişinin yaptığı bu hareketten sonra başka ne diyebilirim ki. Özlem Çerçioğlu ve Genel Merkezi’mizin desteğiyle Efeler Belediye Başkanlığı’na getirilmiş olan bir kişiye ben ne diyebilirim ki, tabi ki o kişi diyeceğim. Haddini bilsin. CHP’yi ağzına alamaz. Bizleri ağzına alamaz, alması için önce ağzını yıkasın gelsin.” ifadelerini kullandı.

Saatcidan Sert Tepki Fatih Atay Bizleri Agzina Almasi Icin Once Agzini Yikasin Gelsin 463362 894B20C05B61Afbdf1B3523D050847F9

Kaynak: HABER MERKEZİ