Efeler ilçesindeki Zincirlihan Otel’de gerçekleşen programda Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Gülseren, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalışan üyelerle yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi. 

KÖMÜRCÜOĞLU DA YER ALDI

Programa Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu da katıldı. Aile ve Sosyal Hizmet çalışanlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı’n kutlayan İl Müdürü Kömürcüoğlu, her bir çalışanın çok kıymetli olduğunu, yaptıkları işin ne kadar değerli olduğunun farkında olduğunu, çalışanın mutluluğunun kendisi ve kurum için çok önemli olduğunu ifade etti. 

Öz Sağlık 1280

BAŞKAN GÜLSEREN’DEN TEŞEKKÜR

Kurumlarının hassas, fedakarlık isteyen bir kurum olduğunun altını çizen Kömürcüoğlu, bunu bilerek hareket edilmesi gerektiğini dile getirerek özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Ayrıca Kömürcüoğlu, Öz Sağlık-İş Sendikası’na da bu birliktelik için teşekkürlerini iletti. Büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Gülseren ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Didim Engelliler Derneğinde ilk defa engelli başkan adayı Didim Engelliler Derneğinde ilk defa engelli başkan adayı

Kaynak: HABER MERKEZİ