Yusuf Öztunç’un cenaze töreni, öğle namazının ardından Yeni Mahalle'deki Yeni Bahar Camii’nde gerçekleşti. Cenazeye Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, Nazilli Belediye Başkan Vekili Serkan Sevim, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli eski belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, çeşitli siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, çok sayıda esnaf ve Öztunç ailesinin yakınları katıldı. Öztunç’un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yusuf Oztunc Dualarla Sonsuzluga Ugurlandi Gazete 472538 Ce47A68A11042Fde44Fdc21Ef1Fc2C75

ÖZTUNÇ AİLESİNİN İKİNCİ ACI KAYBI


Geçtiğimiz hafta, Yusuf Öztunç’un kardeşi, Başkan Dursun Öztunç’un diğer abisi ve İYİ Partili Mesut Öztunç’un babası olan Hasan Öztunç da hayatını kaybetmiş ve gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Yusuf Oztunc Dualarla Sonsuzluga Ugurlandi Gazete 472538 16A71E0952Fd881Ad13F046B162Caf37

Nazilli'de yollar yenileniyor Nazilli'de yollar yenileniyor

CENAZEYE YOĞUN KATILIM


Nazilli’nin tanınmış esnaflarından biri olan Yusuf Öztunç’un cenaze törenine, yoğun katılım dikkat çekti. Esnaf camiası ve Nazilli halkı, Öztunç ailesinin acısını paylaşmak için bir araya geldi. Yusuf Öztunç, uzun yıllar boyunca halıcılık işiyle uğraşmış ve bölgede sevilen bir isim olarak tanınmıştı.

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR