Nazilli’de Hasköy yolu üzerinde bulunan zeytinlik bir alanda alkol alan baba Hasan Çağlayan iddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle oğlu H.Ç. ile tartışmaya başladı. Alkolün verdiği etkiyle yaşanan tartışmada Hasan Çağlayan, oğlu tarafından kavga esnasında sol karın boşluğundan bıçaklanarak yaralandı. 

20 yıl hapisle aranıyordu, polisten kaçarken balkondan atladı! 20 yıl hapisle aranıyordu, polisten kaçarken balkondan atladı!

SON SÖZÜ: “BENİ OĞLUM VURDU”
Kanlar içerisinde özel araçla hastaneye getirilen baba Hasan Çağlayan’ın son sözleri ise şoke etti. Ağır şekilde yaralanan Çağlayan, müdahale esnasında “Beni oğlum vurdu” dedi. Hasan Çağlayan’ın bu sözleri üzerine Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenilen oğul H.Ç jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ADLİYEYE GETİRİLDİ
Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan oğul H.Ç’nin ilk ifadesinde “Babamı ben bıçaklamadım. Bizi bıçakladılar” dediği iddia edildi. Ekipler tarafından karakola götürülen H.Ç. buradaki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Nazilli Adliyesi’ne getirildi.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR