Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyet, Nazilli Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, vatan savunmasında önemli görevler üstlenen gazilere duyulan minnet ve saygı ifade edildi.

Nazillide Vefa Mhpden Gazilerle Anlamli Bulusma 693273 E355E7

Nazilli’de 51 yıllık berber Şaban Memeoğlu : “Yılın Ahisi” seçildi
Nazilli’de 51 yıllık berber Şaban Memeoğlu : “Yılın Ahisi” seçildi
İçeriği Görüntüle

GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

MHP Aydın İl Başkanı Osman Gazi Cihangiroğlu öncülüğündeki heyette; MHP 26. Dönem Aydın Milletvekili ve MHP Siyasi Etik Kurulu Başkan Vekili Deniz Depboylu, İl Başkanı Başdanışmanı Tayfun Şan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Bahadır Yorgancı, MHP Köşk İlçe Başkanı Mehmet Tan ve MHP Kuyucak İlçe Başkanı İlhan Demirkurt yer aldı.

Heyete ayrıca MHP Nazilli Belediye Meclis Üyesi Serkan Aksoy ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Nazillide Vefa Mhpden Gazilerle Anlamli Bulusma 693273 463B38

GAZİLERİN MİSAFİRPERVERLİĞİNE TEŞEKKÜR

Ziyaret kapsamında Nazilli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyeleriyle bir araya gelen MHP heyeti, gazilerin görüş ve taleplerini dinledi.

MHP Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatan savunmasında fedakarlık gösteren kahraman gazilere teşekkür edilerek, “Nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: MÜRVET NAZLI ALTINAYAR