Nazilli'de seçimlere bir ay kala, partiler aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde, partilerin rakiplerini sorgulayan afişlerle sokaklar donatılmaya başlandı. Kent genelinde yerel seçimlere odaklanan pankartlar göze çarparken, son olarak Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı AK Partili Esat Ergüler'in seçim koordinasyon merkezinin bulunduğu binaya su faturalarını konu alan bir pankart yerleştirildi. Afişte, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin eleştirildiği ve "Aydın'da su neden pahalı?" sorusunun yer aldığı görüldü. Ayrıca, su fiyatlarının başka şehirlerle kıyaslandığına dair bilgiler verildi.

Zencirci'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret Zencirci'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Eleştirilere yanıt olarak, CHP tarafından parti binasına mazot fiyatlarının yüksekliğini eleştiren bir pankart asıldı. Afişte, mazot fiyatları üzerinden AK Parti hükümetine yönelik eleştiriler yer aldı ve "Dünyanın en pahalı mazotunu Türk çiftçisi kullanıyor" ifadeleri kullanıldı.

Seçim sonuna kadar ilçede hangi afişlerin nereye asılacağı merakla bekleniyor. Seçim atmosferi giderek yoğunlaşırken, partilerin birbirlerine yönelik eleştiri ve cevaplarının afişler aracılığıyla yansıtılması dikkat çekiyor.

Nazillide Pankartli Sorgu Her Taraf Doldu Tasti 450173 2495695A0444Eb7D0Dc77Ec8E8Ce6A43

Nazillide Pankartli Sorgu Her Taraf Doldu Tasti 450173 96602493Cb6A7E344B48B5De98135F83

Kaynak: M.NAZLI ALTINAYAR