31 Mart yerel seçimleri öncesi MHP’den CHP'ye geçen Soner Düztepe, şok bir kararla partisinden istifa etti.

Kuyucak’ta geçtiğimiz dönem Büyükşehir Belediyesi ve Kuyucak Belediyesi'nde CHP’li meclis üyesi olan Soner Düztepe, partisinden ve belediye meclis üyeliğinden  istifa ettiğine dair dilekçeyi İlçe Başkanlığı'na ve İlçe Seçim Kurulu'na teslim etti.

Whatsapp Image 2024 05 20 At 17.21.42

"GERÇEK DOSTLUKLAR EBEDİ"


Düztepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Deniz derin olduğu için durulmaz, gerçek dostluklar ise ebedi olduğu için asla unutulmaz. Başkanımla iştişaremizi yaptık, helalleştik. Yaradanım yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti ile CHP karşı karşıya AK Parti ile CHP karşı karşıya

MERKEZİ YAPILANMA TEPKİSİ


Düztepe, istifa nedeni olarak  "İstifa sebebimiz, seçimden sonraki merkezi bir yapılanma. Sonuç itibariyle 36 adet mahalle birleşerek bu seçimi kazandık. Bütün mahalleler olarak beraber hareket ettik. 36 mahallenin bu seçimin kazanılmasında emeği var. Seçimden sonra merkeziyetçi hareketler ve yapılanmalardan dolayı, diğer kapanan beldeler ve köylere şu anda ki mevcut mahallelere olan saygımızdan bu yapılanmayı kabul etmedik, etmeyeceğiz. Sonuç itibariyle Kuyucak büyük bir ilçe. Bu tavrı kabul etmediğimiz için de hem belediye meclis üyeliğinden hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR