AK Parti’nin acı günü AK Parti’nin acı günü

Nazilli Zafer Mahallesi 130. Sokak No:13 Daire 1'de hizmet verecek olan stüdyonun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen, Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri Erhan Algan, Onat Erdağ, İsmail Cilvez ve İrem Gürsoy, Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Büyükgümüş, Karacasu Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Işıklı, Fehmi Koruk, Mehmet Altıntaş, ailenin yakınları, dostları ve çevre esnaf katıldı. Okunan duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Stüdyoyu gezen misafirler Merve Selçuk'tan stüdyo hakkında bilgi aldı. Tören ikramlarla sona erdi.

N A Z I L L~4

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, "Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Tetik Ankara programı sebebiyle gelemedi. Sizlerden özür diliyor. Selam ve sevgilerini iletti. Hayırlı uğurlu olmasını diledi. Aslında biz bilmeden Merve kardeşimizle benzer bir yola çıktık. Merve kardeşimiz kadınları güzelleştirecek, biz de seçimlerden çıkmak suretiyle Nazilli'yi güzelleştireceğiz. Bu vesileyle tüm halkımıza teşekkür ederim. Bu iş yerinin Merve hanıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

N A2075~1

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da, "Bu işletme hem Nazilli'mize hem de ailemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ TÜM KADINLARI PRENSES GİBİ HİSSETTİRMEK"

Karacasulu çömlek ustalarından Bülent Selçuk'un kızı olan Merve Selçuk, "Doğma büyüme Karacasuluyum. İstanbul'da eğitim aldım. Memleketime gelerek bu iş yerini Nazilli'de açmaya karar verdim. Çocukluğumdan beri ilgim bu şekildeydi. Üniversite eğitimim Havacılık Yönetimi üzerine oldu. O alan tam sevdiğim meslek olmadığı için tekrar bu işin üzerine eğitimler aldım. Nazilli'ye böyle bir hizmet kazandırmak istedim. Daha butik daha özel bir yer burası. Gelin makyajı üzerine, kişiye özel makyaj alanında bir yer açmaya karar verdim. Şu an yalnız çalışıyorum. Talepler doğrultusunda nereye evriliriz göreceğiz. Şu an kişiye özel makyaj çalışmaları ile gelinlerin de prenses gibi hissedebileceği, insanların çok rahat hijyenik bir ortamda rahat bir şekilde makyaj yaptırabilecekleri bir alan oluşmakta istedik. Umarım herkes beğenir" dedi.

N A C B3 D~1

"KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ"

Sözlerini sürdüren Selçuk, "Makyaj hizmeti vereceğiz. Mezuniyet makyajı, gelin, nişan, kına makyajı alanlarında hizmet vereceğim. Bunların dışında kadınların makyaja ihtiyaç duyduğu her ortam Özel çalışmalarımız olacak. Özel olarak evlere gidiyorum. Stüdyomuzda da ağırlayabiliyorum. Malzeme anlamında kaliteden ödün vermiyoruz. Ürünlerimiz her seferinde detaylı bir şekilde temizleniyor. Hijyenik bir şekilde kişiye özel olarak kullanıyor. Bu alana çocukluğumdan beri ilgim vardı. İstanbul'da çeşitli eğitimler aldım. Hem kişisel eğitim aldım, hem master classlara katıldım. Kendimi geliştirmeye de devam ediyorum. Nazilli'de tek başına böyle bir yer yok. Kuaförlerin yanında makyaj artistleri çalışıyor. Tek başına makyaj artisti hizmeti veren stüdyo bildiğim kadarıyla yok. Burası sadece makyaj stüdyosu. Nazilli'ye bir yenilik getirdiğimizi düşünüyoruz. Herkes umarım beğenir, fikirlere de açığız. Teşekkür ederim herkese. Dileyenler 0530 414 53 32
No'lu telefondan bizlere ulaşabilir ya da stüdyomuza gelerek bir çayımız9 içebilirler" ifadelerini kullandı.

N A C3 A E~1

N A89 F2~1

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK