Sabah saatlerinde Nazilli kahreden bir olay yaşadı. Gencecik bir kız hayatının baharında son nefesini bir erkeğin ateşlediği silahtan çıkan kurşunla verdi. İlçede Uzunçarşı’da bir iç çamaşırcıda çalışan 17 yaşındaki Ömür Aslan, sevgilisi İbrahim Olece tarafından hayattan koparıldı.

3 YILDIR BİRLİKTELERDİ

17 yaşındaki Ömür ve 19 yaşındaki İbrahim’in 3 senedir sevgili oldukları öğrenildi. Son günlerde aralarında tartışma olduğu söylenen iki sevgilinin, İbrahim Olece’nin kız arkadaşı Ömür’e işten çıkması ve çalışmaması konusunda baskı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Erkek arkadaşının isteğine karşı çıkan Ömür’ün ayrılmak istemesi üzerine sinirlenen İbrahim Olece öfkeyle kız arkadaşının çalıştığı dükkana geldi.

Olece’nin geldiğini görünce dükkanın deposuna giden Ömür, gözünü karartmış olan İbrahim’in elindeki silahtan çıkan kurşunlardan kaçamadı ve oracıkta can verdi. Kız arkadaşını öldürdükten sonra zaman kaybetmeyen Olece de kafasına sıkarak yaşamına son verdi.

Nazillide Kahreden Olayin Ayrintilari Belli Oldu 17 Yasindaki Omur Sadece Calismak Istemisti 453779 Ccc469Efd7F10Ce24407838F6Eb9C6Fa

17 yaşındaki çocuğu öldüren katil Aydın'da yakalandı 17 yaşındaki çocuğu öldüren katil Aydın'da yakalandı

“ÖMRÜ UZUN OLSUN DİYE ADINI ÖMÜR KOYMUŞTUM”

Yaşananlar ilçede şok etkisi yaratırken asıl acı her iki gencin ailesine kaldı. Olay yerinde sinir krizi geçiren İbrahim’in babasını polisler güçlükle sakinleştirip uzaklaştırırken, kızını öldüğünden habersiz olan Ömür’ün annesinin çaresizliği yürekleri dağladı. Dakikalar sonra olay yerine gelen Ömür’ün babası sinir krizi geçirerek kızını görmek istedi. Cenaze arabasıyla Adli Tıp Kurumu’na götürülen Ömür Aslan’ın babası, “Ömrü uzun olsun diye adını Ömür koydum” diye feryat ederken vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Kahreden olayla ilgili Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemeleri devam ederken, çarşı bölgesinde olayın ardından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alındı.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR