Derneğin 12 yıllık başkanı Faruk Baştepe görevi Orhan Oruç’a devretti. Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi’nde başkanlık değişimi yaşandı. Emekliler, 17. Olağan Genel Kurulu Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda yaptı. Dört dönemdir şube başkanlığı görevini yürüten Faruk Baştepe kendi isteğiyle görevi Şube İdari Sekreteri Orhan Oruç’a devretti. Kongreye Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyesi ve Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, Denizli Şube Başkanı Ali Oymak, Aydın Şube Başkanı Durmuş Uzuner ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Faruk Baştepe faaliyet raporu ve denetim raporunu okudu. Raporlar katılımcıların oy birliğiyle ibra edildi.

Nazillide Emeklilerin Baskani Degisti 465940 05Bdf1A5C3322665Dcc1654D4E074Fc1

Nazilli Adliyesi’nde karar belli oldu! Kadın katili cani tutuklandı Nazilli Adliyesi’nde karar belli oldu! Kadın katili cani tutuklandı

Nazillide Emeklilerin Baskani Degisti 465940 1Dd12257F9Dad0F9B94046F12C5C96F7

BAŞTEPE DOSTLARINDAN HELALLİK İSTEDİ

Derneğin yeni başkanı Orhan Oruç, Faruk Baştepe’ye teşekkür plaketi sunarken, Baştepe yaptığı konuşmada “Yeni yönetim derneğimize hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar üyelerimizin menfaati için çalıştık. Bundan sonra da yeni yönetimimizin her zaman yanında olacağız. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu. Orhan Oruç başkanlığındaki yeni yönetim Cihan Toka, Abdullah Baldır, Ayşin Hittet, Mehmet Kırım’dan oluştu. Denetim Kurulu’nda ise Serpil Akçasakız, Osman Yalın ve Salih Uzun yer aldı.

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR