Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde dün gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre eşini kaybeden ve tek çocuğu ile yaşayan Aylin Pekin isimli kadın, M.Y tarafından rahatsız ediliyordu. M.Y.'nin hareketleri bir çocuk annesi Aylin Pekin'e taciz boyutuna ulaşınca, talihsiz kadın çareyi polise giderek şikayet etmekte buldu.  

EVİNİN ÖNÜNDE PUSU ATTI 

Aylin Pekin’in şikayetinin ardından aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen M.Y.(50), Aylin Pekin’in(48) evinin önünde pusu kurdu. Katil zanlısı M.Y, evine girmek isteyen Pekin’e tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede Pekin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Pekin’in cenazesi, incelemelerin ardından otopsi için Aydın Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şüpheli M.Y, ekipler tarafından gözaltına alındı.  

17 yaşındaki gencin feci ölümü 17 yaşındaki gencin feci ölümü


O CANİ TUTUKLANDI 
Gözaltına alınan M.Y.’nin ifade işlemleri tamamlandı. Daha sonra cinayet zanlısı sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri kapsamında Nazilli Adliyesi’ne getirildi. 

Katil zanlısının Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadesi alındıktan sonra kasten öldürme suçlamasıyla nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkartıldı. Burada adalete hesap veren M.Y tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR