Aydın'daki emeklilere müjde! 65 şartı yok, tamamen ücretsiz faydalanabilecekler Aydın'daki emeklilere müjde! 65 şartı yok, tamamen ücretsiz faydalanabilecekler

Şef Murat Sezar yönetiminde 35 kişiden oluşan Nazilli Belediyesi TSM korosu birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği bir Bahar Konseri gerçekleştirdi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konser 2 bölümden oluştu. Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserleri koro ve solo olarak seslendirilirken, konserde davetliler şarkılara eşlik ettiler.
Konsere çiçeği burnunda Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP’li meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nazilli Belediyesi Tsm Korosu Kulaklarin Pasini Sildi 463209 Aa6D455F7C60E6B8D175390Ccb5E2Dfe

Koro sunuculuğunu yapan Yücel Bildiren, konser öncesi yaptığı konuşmada Nazilli Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Ertuğrul Tetik’e hayırlı olsun dileklerinde bulununca, salonda alkışlarla başkanlığını kutladı. Başkan Tetik’te alkışlara vatandaşa selamlayarak teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi Tsm Korosu Kulaklarin Pasini Sildi 463209 C3F4E7Ebaf77Aeb6C6Eb0A6498E0F328

“NAZİLLİMİZE BİN KİŞİLİK BİR SALON KAZANDIRACAĞIM”


Konser sonunda Başkan Tetik, sahneye çıkarak koro üyeleri konser için teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Başkan Ertuğrul Tetik konuşmasında; “Gittiğim her programda Nazillimiz için dersler çıkarmaya çalışıyorum. Bugün de gördüm ki böyle korolarımız oldukça kentimiz gittikçe güzelleşecek, gittikçe iyileşecek. Korolarımıza daha çok destek olmak istiyoruz. Güçlü bir seyirci kitlemiz var ve bu alan Nazillimize yeterli gelmiyor. Halkım bana ‘biz buraya sığmıyoruz, bize bin kişilik bir salon yap’ diyor. Ben söz veriyorum, Nazillimize bin kişilik bir salon kazandıracağım. Bir şey daha çok hoşuma gitti, çoğunluğu kadınlarımız oluşturuyor. Daha önce de söylemiştim; kadınlarımız bir şeye el attığında her şey harika oluyor. Burada önce koromuzun önünde sonra kıymetli seyircilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Sanat bir memleketin can damarlarından biri. Bugün hepimiz zaman zaman göz yaşımızı sildik, zaman zaman güldük. İşte bunu sağlayan tek şey var; sanat. Seçim dönemi dedim ki, ‘kadınlarımız benimle birlikte o belediyeyi yönetecek’. Bundan sonra da hep böyle olacak. Var olun, sağ olun” dedi.

Nazilli Belediyesi Tsm Korosu Kulaklarin Pasini Sildi 463209 9E7A1Fb42Aefef5F26Bf6C264E65Ce36

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR