Efeler ilçesinde bulunan birçok anaokulundan 5 yaş grubu öğrencilerinin katılımları ile Aydın Lisesi Spor Sahasında düzenlenen şenlikte birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Halat çekme, bin dereden su getirdim, tek-çift, omuz omuza, mandal adam ve süngerle su taşıma oyunları eşliğinde anaokulu öğrencilerinin güzel enerjileri, izlemeye gelen vatandaşların keyif dolu vakit geçirmelerine olanak sağladı. Çocuklar, yarışmanın ötesinde eğlenme, güzel vakit geçirme, bir arada olma ve çocuk bayramı coşkusunu yaşamayı ön planda tutan etkinliklerde mutlu gülücüklerini oyun alanında yayarak Aydın’da şenlik haftasına coşku dolu başlangıç yaptı.

Minikler Geleneksel Oyunlarla Eglendi 462618 517F354A3Dfc6Dac0Eca692E4Bfb56B4

Personel hizmeti alınacaktır Personel hizmeti alınacaktır

ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ


İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, çocukların coşkusuna ortak oldu. Etkinliğe katılarak çocukların geleneksel çocuk oyunlarına eşlik eden Ekici, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimiz etkinlikleri kapsamında şenlik haftamızın ilk gününde pırıl pırıl evlatlarımızın gülen yüzlerine şahit olmaktan büyük mutluluk duyduk. Minik yavrularımızın düzenlenen etkinliklerde hem eğlenmesi hem de kültürümüzü tanıması geleceğimiz uhdesinde önem arz etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı, ilelebet parlayacak Cumhuriyet ışığının 100 yıllar sürmesi adına, ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştıracak olan evlatlarımıza güvenimiz tam, inancımız sonsuzdur. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aydın’da düzenlenen şenliklerin ikinci gününde ise ilkokul öğrencilerine yönelik “Yarışıyorum-Eğleniyorum Oyun Müsabakaları" etkinliği de yapıldı.
Minikler Geleneksel Oyunlarla Eglendi 462618 56F02F66Bc1C1C530865Cc38B97B21Bc

Kaynak: KAZIM YÖRÜKÇE