Yakalanan otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.
Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, durumundan şüphelenilen bir aracı takibe aldı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu otomobil yakalandı. Otomobil sürücüsü E.E. ile birlikte araçta bulunan A.K., Y.A. ve A.T. gözaltına alındı.

Aydın'da 4 ilçe, 8 şüpheli Aydın'da 4 ilçe, 8 şüpheli

Polisten Kacamadilar 467904 E1F3A716Dce11D5F57C87Ac8Cb1945D8

SABIKALARI KABARIK ÇIKTI


Yapılan araştırmada araç sürücüsü E.E.’nin çok sayıda suç kaydı olduğu ve uyuşturucu madde kullanmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 5 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Yolcu koltuğunda şahıslardan A.K’nin çok sayıda suç kaydı olduğu ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

2'Sİ TUTUKLANDI


Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında ‘Kelebek’ tabir edilen bıçak, şüpheli Y.A.’nın ikametinde yapılan aramada Denizli’den çalındığı anlaşılan motosiklet ele geçirildi. Şüpheli 4 şahsın Nazilli Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerinde uyuşturucu madde kullandıkları anlaşıldı. Araç şoförü E.E. hakkında uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanarak trafiği tehlikeye sokmak suçundan adli işlem yapılırken toplam 36 bin 942 lira da idari ceza uygulandı. Olayla ilgili yakalanan 4 şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Gözaltına alınan E.E. ve A.K. Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Muhabir: Kazım Yörükce