Nazillispor A.Ş., 1 Mart 2026 tarihinde Kütahya’da oynanacak Kütahyaspor Futbol Kulübü – Nazillispor A.Ş. müsabakası öncesinde ev sahibi kulübe teşekkür mesajı yayımladı.

Nazillili muhtar duyurdu: Tarım arazisi zarar görenler bu habere dikkat
Nazillili muhtar duyurdu: Tarım arazisi zarar görenler bu habere dikkat
İçeriği Görüntüle

EZELİ RAKİBİYDİ

Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada; deplasman organizasyonu kapsamında konaklama, ulaşım, yemek ve diğer desteklerin sağlanmasında gösterilen misafirperverlik dolayısıyla Kütahyaspor yönetimine ve camiasına teşekkür edildi. Açıklamada, futbolda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun öneminin bir kez daha ortaya konulduğu vurgulandı.

Öte yandan iki ekip, 2020-2021 sezonunda şampiyonluk yarışında karşı karşıya gelmişti. Nazillispor, o sezon ezeli rakibi Kütahyaspor’un 9 puan gerisinden gelerek büyük bir çıkış yakalamış ve rakibini şampiyonluktan etmişti. Siyah-beyazlılar ile Kütahyaspor, aradan geçen 5 yılın ardından bu kez farklı bir atmosferde yeniden karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Mürvet Nazlı ALTINAYAR