Kuşadası’nın yaz ve kış sezonu boyunca başta Kuşadalılar olmak üzere, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi listesinde yer alan günübirlik tur tekneleri son hazırlıklarını tamamlayarak, turizm sezonunu açmaya hazırlanıyor.

KUŞADASI’NIN TANINMIŞ TUR TEKNESİ ‘BABA KEMAL’ SEZONA HAZIR

Aydın Kuyucak'ta 4895 m² tarım arazisi icradan satılıktır Aydın Kuyucak'ta 4895 m² tarım arazisi icradan satılıktır

Kuşadalılar’ın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de yaz ve kış sezonlarında devamlı uğrak yeri haline gelen ve kentte ‘Baba Kemal’ ismi ile tanınan gezi teknesi de sezona özel hazırlıklarını tamamlayarak demir alacağı zaman için artık gün sayıyor. Sezon hazırlıkları ve gerçekleştirecekleri turlar hakkında sorularımızı cevaplayan, tekne sahibi Barbaros Ural, her sezon olduğu gibi bu sezon da misafirlerimizi muhteşem koylarımızla buluşturmaya hazırız’ diyerek, ‘ Sezona yakın teknemizin genel bakım işlerine başlamıştık. Tekne bakımı, boyası derken tüm işleri kısa zamanda bitirerek, gezi programlarımızı ve gezi sırasında misafirlerimize sunacağımız ayrıcalık ve imkanlarımızı da değerlendirerek netleştirdik. Turlarımız aile sıcaklığında ve eğlenceli geçiyor. Müşterilerimizden bu konuda aldığımız geri dönüşler bizleri çok mutlu ediyor. Sezona hazırız ve herkesi turlarımıza davet ediyoruz’ dedi.

Kusadasinin Gozdesi Gezi Tekneleri Sezona Hazir 460700 F42327689Fb08Abcd707B86A683884B5

ÖZDERE ROTASINI İZLİYORUZ

Diğer turk teknelerinin aksine acentalarla antlaşmalarının bulunmadığını anlatan Ural, ayrıca, ‘Biz, kapı müşterileriyle çalışıyoruz. Kapasitemiz 124 kişilik. Sabah 09.30’da hareket ederek Özdere tarafına rotamızı kırıyoruz ve bu rota üzerindeki birbirinden muhteşem koylarla misafirlerimizi buluşturuyoruz. Koylarda demir atıp denize giriyor ve eğlenceli aktiviteler düzenliyoruz. Turlarımız boyunca müziğimiz hiç susmuyor ve bunun yanı sıra zenne şovlarımızla eğlenceyi farklı şekilde de misafirlerimize yaşatmaya çalışıyoruz. Bizlerle birlikte bu atmosferi yaşamak isteyen herkesi Güvercinada’ya gelerek Baba Kemal’i ziyaret etmeye bekliyoruz’ dedi.

Kusadasinin Gozdesi Gezi Tekneleri Sezona Hazir 460700 7D10511354B2674D1B717Ed7A57D757B

Kaynak: AYLİN ESER