Kuşadası'nda yaz sezonunun gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte trafikte göze çarpan motosiklet sayısı rekor düzeye ulaştı. Özellikle son birkaç ay içerisinde, ekonomide devam eden dalgalı sürecin otomobil sektörüne yansıması ve sezonun gelmesiyle yoğunlaşan şehiriçi trafiğindeki artış, vatandaşları hem ekonomik hem de pratik bir ulaşım aracı olarak motosiklet alımına yönlendirdi. Motosiklete artan talep buna paralel olarak motosiklet satışlarında gözle görülür bir hareketlenmeye de sebep oldu.

Kusadasinda Motosiklet Satislari Ucusa Gecti 485922 Dc73E9F04855F1A4431Ccc2907D44B68

HEM EKONOMİK HEM DE PRATİK BİR ULAŞIM ARACI

Kuşadası'nda hizmet veren Mondial yetkili satıcısı Mehmet Ferit Karamercan, sezonun gelmesi ile birlikte motosiklet satışlarında hızlı bir artış yaşandığından bahsederek, '2020 senesinde Karamercan Motorlu Araçlar olarak hizmet vermeye başladık. Kuşadası’nda, Uğur Motorlu Araçlar ve Uğur Soğutma A.Ş.’nin yetkili bayisi olarak hizmet vermekteyiz. Bünyemizde 50cc'lik scotterlardan 1000cc'lik çift silindirli UTV'lere kadar çok çeşitli bir ürün yelpazesine sahibiz. Kentimizde, özellikle, Pandemi ile birlikte motosiklete olan talep arttı. İnsanların toplu taşımayı kullanmak istememeleri, kentin özellikle yaz sezonunda artan trafik yoğunluğu, kent içerisinde oluşan park sorunu, kentte yolların tek yön olarak kullanılması ve sıcak hava koşulları motosikletlere olan talep ve kullanım sıklığını da ister istemez arttırdı. Kurallar çerçevesinde kullanıldığı zaman motosikletler vatandaşlara kentte büyük kolaylık sağlıyor. Kuşadası’nda, ulaşım kolaylığı sağladığı ve ekonomik açıdan vatandaşa daha cazip geldiği için talep ve satışların önümüzdeki süreçlerde daha da artacağını düşünüyorum' dedi.

Kuşadası ADÜ 'Uluslararası Gastronomi Kongresi'ne katıldı Kuşadası ADÜ 'Uluslararası Gastronomi Kongresi'ne katıldı

Kusadasinda Motosiklet Satislari Ucusa Gecti 485922 F7Da5E9B1A00F73E2Ad9123D9785D7Cc

ARTAN MALİYETLER İKİ TEKERİ CAZİP HALE GETİRDİ

Motosikletlerin, 2021’den bu yana hızla yükselen bir sektör olarak karşımıza çıktığını anlatan Karamercan, ‘Son bir kaç yıl içerisinde enflasyonun artması, vatandaşların özellikle otomobil sahibi olmakta alım zorluğu yaşaması ve akaryakıtta değişen fiyatlar motosikletleri bir adım daha ön plana çıkardı. Motosikletin adı bir kaç yıl öncesine kadar tutku olarak bilinirken şimdi bu tutku yanına ihtiyaç kelimesini de yazdırdı. Motosikletlerin benzinli modellerinin yanı sıra farklı ürün kategorisinde elektrikli bisiklet ve scotter modellerinin de piyasaya sürülmesi, ekonomiye sağladığı katkıyı da büyük ölçüde arttırdı. Vatandaşların ilgisinden ve geri dönüşlerinden memnunuz ve ihtiyaçları olduğu taktirde bu noktada destek olmak için herkesi mağazamıza davet ediyoruz’ dedi.
 

Muhabir: AYLİN ESER