Kuşadası'na yeni yollar Kuşadası'na yeni yollar

S.S. 26 Nolu Kuşadası Şehiriçi Minibüs ve Motorlu Taşıt Kooperatifi’nin, Kuşadasi Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda (KUTO) gerçekleşen Genel Kurul toplantısına, yönetim ve kooperatif üyeleri katılım gösterdi. 136 ortak üyesi bulunan kooperatifin düzenlediği toplantıda Başkan, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeleri ile Denetim Kurulu Asil ve yedek üyeleri belirlendi. Toplantı neticesinde, Kuşadası Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatif Başkanı Mustafa Keskin’in sağlık nedeniyle başkanlığı bırakmasıyla boşalan göreve, üyelerin oy birliğiyle eski başkan Ümit Atma getirildi. Oylamanın akabinde, Yönetim Faaliyet raporunun okunmasının ardından, rapor, üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Eski yönetim, toplantı sonrası üyelere, teşekkür niteliği taşıyan hediye paketi dağıttı.
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Mustafa Keskin, 2018 yılından bu güne görevimi en iyi şekilde devam ettirmeye çalıştım. Sizlerin sayesinde de çok güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Yönetim olarak her an arkamda olduğunuzu hissettirdiniz. Sağlık problemlerim nedeni ile görevimden ayrılıyorum. Ümit Atma’nın da görevi en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım sonsuz. Kendisine ve görevdeki diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’ dedi.
Toplantıda konuşan Başkan Ümit Atma ise, 6 yıl önce Mustafa Keskin’e teslim ettiğim kooperatif başkanlığı tekrar bize nasip oldu. Kooperatifimiz için üyelerimizle birlikte ve birlik içerisinde, elimden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğumun sözünü sizlere buradan vermek istiyorum. Huzurumuzu ve geleceğimizi sağlayabilmemiz için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız her konuda sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz’ dedi.

S.S. 26 Nolu Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıt Kooperatifi 20.03.2024 Tarihli olağan Genel Kurul Toplantısı Neticesinde, 2 yıl için göreve geldiği belirlenen Yönetim ve Denetim Kurulu şu şekilde belirlendi;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ümit Atma, Hayrettin Atalay, Mustafa Sunna, Şeref Ercan, Aşkın Kabadayı, Mehmet Koyuncu, Alican Uluçay, Mert Karaman ve Süleyman Keser’den oluştu. Yedek üyeleri ise Mehmet Bıyıklı, Canan Mersin, Burak Karaman, Fethi Özdemir, Esat Can, İsmail Çelik, İsmail Karabacak, Hasan Büyükdağlı ve Deniz Karabacak oluşturdu. Denetim Kurulu üyeleri Ulaş Zan, Çağrı Küçükbayram, Mahmut Çelik ve Halil Cantürk’ten oluşurken Yedek üyeler Nuri Cihan, Suat Ağduk, Mehmet Tınaztepe ve Melih Cantürk isimlerinden oluştu.

Kusadasi Minibusculer Kooperatifinin Yeni Baskani Umit Atma Oldu 455378 0F74E5A0Aafee192420Fd5C2E7728004

Kusadasi Minibusculer Kooperatifinin Yeni Baskani Umit Atma Oldu 455378 6B6E5A7Ab41C8631Ebe01C2C1976Ce30

Kaynak: AYLİN ESER