Başkan Günel, "Partimin bana olan güvenini sarsmadan, partililerimin yüzünü yere eğmeden, onların beklentilerinin üstünde hizmet ederek, 5 yıl boyunca durmaksızın çalıştım. Üç dönemde yapılmayan birçok işi ekip arkadaşlarım ve örgütümün desteğiyle 5 yılda gerçekleştirdim," dedi.

Kaçış planı suya düştü: Aranan şahıs Yunanistan’a kaçarken yakalandı Kaçış planı suya düştü: Aranan şahıs Yunanistan’a kaçarken yakalandı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nün yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Günel, seçim süreci boyunca dost bildiklerine karşı asimetrik bir savaş verdiklerini belirterek, “Gördük ki düşmanın en büyük hilesi dostluğuymuş,” ifadelerini kullandı.

Kusadasi Belediye Baskani Omer Gunel Dusmanin En Buyuk Hilesi Dostlugudur 472491 38A5C7Ee9Bd811D229934B45E0A16462

"DOST BİLDİKLERİMİZE KARŞI MÜCADELE VERDİK"


Başkan Ömer Günel, geride bıraktığı 5 yılı ve seçim sürecini değerlendirirken, “Örgütümüzle birlikte yıldızımız her geçen gün daha da parladı. Bu durum, bazı kişilerin kendi geleceğiyle ilgili karamsarlığa kapılmasına neden oldu. 30 yıldır belediyenin mülklerinden rant elde eden oligark yapının çarkına çomak soktum. Gösterdiğimiz belediyecilik başarısıyla sadece Aydın’ın değil, Türkiye’nin takdirini kazandık. Kentimize daha fazla nasıl hizmet edebiliriz diye çalışırken, aynı zamanda aynı yolu yürüdüğümüzü sandığımız insanlarla mücadele ettik. Kuşadası’nda bana ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne muhalefet, parti içindeki hainler tarafından organize edildi. Hainlerin dahil olduğu kumpas çetesine karşı asimetrik bir mücadele verdik. Asıl amaçları Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve bana seçimi kaybettirmekti. Bu amaçla kurmadıkları kumpas, girmedikleri kirli ittifak kalmadı. Benim partimin 5 aday adayından hangisi partide kaldı? Nerede bu arkadaşlar? Hangi partilerden CHP’ye karşı aday oldular?” dedi.

"ZAFERİN BÜYÜKLÜĞÜ MÜCADELENİN ÇETİNLİĞİYLE ÖLÇÜLÜR"


Başkan Ömer Günel, asıl amacın Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve kendisine seçim kaybettirmek olduğuna bir kez daha dikkat çekerek, “Ama başaramadılar. Asla başaramayacaklar. Zaferin büyüklüğü, mücadelenin çetinliğiyle ölçülür. Çetin bir mücadele yürüttük ve zaferle çıktık. Bu yolda birlikte yürüdüğüm tüm partililerime ve ilçe örgütüme bir kez daha teşekkür ediyorum,” diye konuştu.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ