Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Artık e-Devlet'ten sorgulanabilecek
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Artık e-Devlet'ten sorgulanabilecek
İçeriği Görüntüle

Koçarlı’da düğünleriyle ve çalgıcılarıyla tanınan Şenköy Mahallesi’nde vatandaşların kullanabileceği bir düğün salonu için çalışma başlatıldı. Çalışma alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Özgür Arıcı, mahalle muhtarı Levent Tosun ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Düğün salonu ile ilgili belediyenin hazırladığı videoda konuşan Muhtar Tosun, düğün salonu yapımından dolayı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’ya teşekkür etti. AK Parti olduğu bilinen Tosun, “Muhtarın siyasi partisi olmaz, bunu Özgür Başkanımız gösterdi. Düğün salonumuzu yaptığı için teşekkür ederiz” dedi.

Kocarli Senkoye Dugun Salonu Yapiliyor Muhtardan Siyasi Part 697873 020E2D

ARICI: “HAK ETTİĞİ DEERİ ALACAK”

Aynı videoda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özgür Arıcı ise seçim öncesinde mahalle sakinlerine düğün salonu yapma sözü verdiğini hatırlatarak, “Yıllardır Şenköy Mahallesi, Koçarlı ve Aydın’daki tüm düğünlere gidip düğünlerini yapıp eğlendiriyordu. Ama kendilerinin eğlenebilecekleri bir düğün salonu yoktu. Ben de seçim öncesinde muhtarıma ve köylülerime söz vermiştim, düğün salonu yapacağız diye” ifadelerini kullandı.

Kocarli Senkoye Dugun Salonu Yapiliyor Muhtardan Siyasi Part 697873 Da320F

Salonun temelinin atıldığını belirten Arıcı, “Şenköy, en güzel düğün salonlarından birine sahip olacaklar. Hak ettiği değeri de alacak. Verilecek olan tüm hizmetlere de sahip olacak” dedi. Muhtar Tosun ve mahalle sakinleri, düğün salonu hizmeti için Başkan Arıcı’ya teşekkürlerini iletti.

Kocarli Senkoye Dugun Salonu Yapiliyor Muhtardan Siyasi Part 697873 6F8181

Kocarli Senkoye Dugun Salonu Yapiliyor Muhtardan Siyasi Part 697873 Ff491E

Muhabir: EMRAH DİNÇER