Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 31 Mart’ta yapılan belediye başkanlığı seçiminde, mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Adayı Nedim Kaplan ile yarışan CHP Adayı Özgür Arıcı, Kaplan’dan 52 oy daha fazla alarak, Koçarlı’nın yeni belediye başkanı oldu. Seçim Kurulu’ndan mazbatasını, Arife Günü’nde alan Arıcı, Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından da belediyeye geldi. Belediye hizmet binası önünde kendisini karşılayan belediye personelleriyle tanışıp, belediyede ilk mesaisini yapan Arıcı, Cumhuriyet Meydanı'nda park halinde olan belediye araçlarının fiziki durumunu gözden geçirdi.

Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası'nda buluşuyor Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası'nda buluşuyor

Kocarli Belediyesi Hesaplari Inceleniyor Arici Bir Hafta Icinde Belediyle Ilgili Raporu Paylasacagiz 462062 48C309Ebae1E11458F9Daed17A09A9F0

DENETİM YAPILIYOR


Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, bir hafta içinde de belediyenin durumu ile ilgili açıklama yapacağını söyledi. Belediyede inceleme yapıldığını belirten Arıcı, “Belediyemizde müfettişler ve muhasebe var, denetim yapıyorlar. Bir hafta içinde belediye ile ilgili raporu paylaşacağız. Belediyenin borcu, parası ve benzeri konularla ilgili açıklama yapacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emrah Dinçer